search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:47
MENU CLOSE

Στο twitter σχολίασαν οι ξένοι δημοσιογράφοι τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

12.02.2015 12:31
Στο twitter σχολίασαν οι ξένοι δημοσιογράφοι τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα - Media

Εντύπωση προκάλεσε στους ανταποκριτές των διεθνών ΜΜΕ στην Ελλάδα, η χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της λιτότητας που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα και το σχολίασαν τόσο στο twitter τους όσο και στα ρεπορτάζ τους.

Εντύπωση προκάλεσε στους ανταποκριτές των διεθνών ΜΜΕ στην Ελλάδα, η χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της λιτότητας που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, με σύνθημα «Ανάσα αξιοπρέπειας» και τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών και το σχολίασαν, τόσο στο twitter τους, όσο και στα ρεπορτάζ τους.
 
Σε άρθρα, αλλά και σε προσωπικές τους αναρτήσεις στο twitter οι ξένοι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι οι Έλληνες ξαναβγήκαν μαζικά στους δρόμους για πρώτη φορά μετά από χρόνια, διεκδικώντας την αξιοπρέπειά τους.
 
Έμφαση έδωσαν στο γεγονός ότι στη συγκέντρωση δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ επεσήμαναν ότι έχουν απομακρυνθεί και τα κάγκελα που υπήρχαν μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
 


Οι Έλληνες διαδηλωτές αψήφησαν το κρύο και βγήκαν στους δρόμους, καταγγέλλοντας τον «ευρωπαϊκό εκβιασμό», έγραφε στο λογαριασμό του το ρωσικό δίκτυο Russia Today, το οποίο μετέδιδε και απευθείας τη συγκέντρωση.

 
«Τεράστιο πλήθος στη διαδήλωση υπέρ της κυβέρνησης», έγραφε ο ανταποκριτής του BBC.


 
«Πτωχευμένοι αλλά Ελεύθεροι: Οι Έλληνες υποστηρίζουν την πίεση κατά της λιτότητας της Ε.Ε», ήταν ο τίτλος του Newsweek.

 


Ενώ και το Channel4 ανέφερε πως χιλιάδες Έλληνες υποστηρίζουν την κυβέρνησή τους την ώρα των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:47