search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:01
MENU CLOSE

Έρευνα και σε διαιτητές…

15.09.2010 14:55
Έρευνα και σε διαιτητές… - Media

Τα «βρώμικα δίχτυα» του ελληνικού ποδοσφαίρου επιχειρεί να ξηλώσει το ΣΔΟΕ.

Τα «βρώμικα δίχτυα» του ελληνικού ποδοσφαίρου επιχειρεί να ξηλώσει το ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ», οι έρευνες επικεντρώνονται τώρα στις συναλλαγές ανάμεσα στον μάνατζερ ποδοσφαίρου από τη Θεσσαλονίκη και διαιτητές.

Οι συναλλαγές χαρακτηρίζονται ύποπτες και προέκυψαν μετά τη δέσμευση και το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών ύψους 26 εκατ. ευρώ του ατζέντη. Παράλληλα, το ΣΔΟΕ ερευνά τις συναλλαγές και δεύτερου μάνατζερ, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Το πράγμα χοντραίνει και δεν αποκλείεται η έρευνα του ΣΔΟΕ να βγάλει «λαυράκια».

Όλα αυτά, μια μέρα μετά την απόφαση του διεθνούς ρέφερι Γιώργου Δαλούκα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το θόρυβο που ξεσήκωσε ο Ολυμπιακός για το πέναλτι που έδωσε στο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Λέγεται μάλιστα ότι ο Δαλούκας οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση επειδή υπάρξουν απειλές τηλεφωνικές κατά της σωματικής του ακεραιότητας…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:59