search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:01
MENU CLOSE

Αντιδράσεις στη Ρωσία για τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»

13.02.2015 06:36
Αντιδράσεις στη Ρωσία για τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» - Media

Διευθυντής κινηματογράφου στην Ινγκουσετία αρνήθηκε να προβάλει την ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» καθώς «δεν προβάλουμε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου» είπε χαρακτηριστικά.

Διευθυντής κινηματογράφου στην Ινγκουσετία αρνήθηκε να προβάλει την ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν προβάλουμε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου».
 
Αρκετοί είναι οι κινηματογράφοι και στο Βλαντικαβκαζ στη νότια Ρωσία που αντιμετωπίζουν πρόστιμα ύψους εκατοντάδων ρουβλίων από το διανομέα, καθώς αρνήθηκαν να προβάλουν την ταινία, ενώ, όπως αναφέρουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, και άλλοι κινηματογράφοι σε πόλεις της νότιας Ρωσίας- κυρίως σε μουσουλμανικές περιοχές της Τσετσενίας και της Ινγκουσετίας- αρνήθηκαν να προβάλουν την ταινία, καθώς «περιέχει πολλές σκηνές σεξ».
 
Ακτιβιστές της Ορθόδοξης εκκλησίας στο Κρασνοντάρ περιοχή που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι, επίσης προσπάθησαν να μην προβληθεί η ταινία στους κινηματογράφους της περιοχής τους, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:00