search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:52
MENU CLOSE

Τι κατέθεσε ο Χρ. Ζωγράφος στον Εισαγγελέα – Ποιον μεγαλοεπιχειρηματία «δείχνει» ως υπαίτιο της επίθεσης εναντίον του

13.02.2015 13:40
Τι κατέθεσε ο Χρ. Ζωγράφος στον Εισαγγελέα – Ποιον μεγαλοεπιχειρηματία «δείχνει» ως υπαίτιο της επίθεσης εναντίον του - Media

Στην επιβεβαίωση των όσων έχει υποστηρίξει στην μήνυσή του προχώρησε ο πρώην διαιτητής και αναπληρωτής πρόεδρος ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα Κ. Σιμιτζόγλου.

Στην επιβεβαίωση των όσων έχει υποστηρίξει στην μήνυσή του προχώρησε ο πρώην διαιτητής και αναπληρωτής πρόεδρος ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα Κ. Σιμιτζόγλου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην διαιτητής φέρεται να υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από άνθρωπο που συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης και τον απείλησε. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών επιβεβαιώνεται η κλήση του τελευταίου προς τον διαιτητή, ενώ και ο Δ. Μελισσανίδης δεν αρνήθηκε το τηλεφώνημα και ισχυρίστηκε πάντως ότι δεν τον απείλησε.
 
Ο κ. Ζωγράφος κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση ξυλοδαρμού του και τις καταγγελίες ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ κατά την έξοδό του από το εισαγγελικό γραφείο δήλωσε ότι «ό,τι είχα να πω το είπα στον Εισαγγελέα».
 
Ανάμεσα στις επόμενες κινήσεις του εισαγγελικού λειτουργού είναι να κληθεί προκειμένου να καταθέσει, ο ίδιος ο Δημ. Μελισσανίδης.
 
 
Πηγή: news247.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47