search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:22
MENU CLOSE

Γιαννάκου: «Το θέμα δεν είναι να φύγει ο Σαμαράς και να μας έρθει ένας άλλος Σαμαράς»

14.02.2015 17:44
Γιαννάκου: «Το θέμα δεν είναι να φύγει ο Σαμαράς και να μας έρθει ένας άλλος Σαμαράς» - Media

«Η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να γίνει ένα ευρωπαϊκό και Δημοκρατικό κόμμα, δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα που οι πάντες διορίζονται. Δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα που αποφασίζουν 2-3 άνθρωποι», είπε η Μαριέττα Γιαννάκου μιλώντας στον Real fm.

Για τα εσωκομματικά της ΝΔ μίλησε η Μαριέττα Γιαννάκου, σε συνέντευξή της στον Real fm, αφήνοντας αιχμές εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.

Για το ενδεχόμενο αλλαγής ηγεσίας είπε ότι «το θέμα μας δεν είναι να φύγει ο Σαμαράς και να μας έρθει ένας άλλος Σαμαράς. Πρέπει να κατανοηθεί και από τον ίδιο τον κ. Σαμαρά ότι πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα», ενώ εξαπέλυσε επίθεση σε μια «μικρή ομαδούλα η οποία αποφασίζει και στρέφει το κόμμα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση».

«Η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να γίνει ένα ευρωπαϊκό και Δημοκρατικό κόμμα, δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα που οι πάντες διορίζονται. Δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα που αποφασίζουν 2-3 άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά η Μαριέττα Γιαννάκου, ενώ υποστήριξε ότι και τα πέντε χρόνια που ήταν επικεφαλής των ευρωβουλευτών, «ποτέ δεν με ρώτησε κανείς και για τίποτα. Δεν με ρώτησαν καν για το νομοσχέδιο της κ. Διαμαντοπούλου».

«Δεν υπήρξε καμία ματαίωση του ραντεβού με τον Κώστα Καραμανλή. Αυτό το είπαν φαίνεται γιατί περίμεναν διάφορα κανάλια έξω από το γραφείο του κ. Καραμανλή. Το ραντεβού θα γίνει», δήλωσε η κ. Γιαννάκου και τόνισε ότι «πρέπει να εκφραστεί η ανησυχία για τον τόπο και για τη Νέα Δημοκρατία σε έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι αποδεκτός από όλους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:21