search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:26
MENU CLOSE

Επικοινωνία Κέρι – Κοτζιά για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα

15.02.2015 08:45
Επικοινωνία Κέρι - Κοτζιά για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα - Media

Ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναφέρεται στη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία των υπουργών Εξωτερικών Ηνωμένων Πολιτειών και Ελλάδας, Τζον Κέρι και Νίκου Κοτζιά, αντίστοιχα.

Ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναφέρεται στη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία των υπουργών Εξωτερικών Ηνωμένων Πολιτειών και Ελλάδας, Τζον Κέρι και Νίκου Κοτζιά, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο υπουργός Κέρι μίλησε με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, σήμερα (χθες) για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα» και ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ «τόνισε τη σημασία, η Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι δανειστές της να εργαστούν μαζί εποικοδομητικά».

Επίσης, όπως επισημαίνεται, ο κ. Κέρι «σημείωσε τη σημασία της ενεργειακής διαφοροποίησης για τη μακροπρόθεσμη οικονομική δυναμική της Ελλάδας».

Τέλος, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών «συζήτησε επίσης με τον υπουργό Εξωτερικών Κοτζιά τη συνεχιζόμενη βία στην Ουκρανία και υπογράμμισε τη σημασία της εφαρμογής του πακέτου μέτρων του Μινσκ (που συμφωνήθηκε) αυτή την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης της κατάπαυσης του πυρός και των συμφωνιών πρωτοκόλλου της 5ης και της 14ης Σεπτεμβρίου 2014».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10