search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:36
MENU CLOSE

«Διώξτε τον τσοπάνη από τον ΠΑΟΚ»

16.02.2015 06:25
«Διώξτε τον τσοπάνη από τον ΠΑΟΚ» - Media

Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση, 13 σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ ζητούν από τη διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά να απολύσει τον Άγγελο Αναστασιάδη, μετά τη βαριά ήττα από τον Ατρόμητο.

Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση, 13 σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ ζητούν από τη διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά να απολύσει τον Άγγελο Αναστασιάδη, μετά την βαριά ήττα από τον Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
 
“Αποφασίζουμε να σπάσουμε την σιωπή μας για όλα τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στην ομάδα μας. Παραδεχόμαστε πως αργήσαμε αλλά ο μόνος λόγος ήταν ότι δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα που αγαπάμε περισσότερο από κάθε τι στον κόσμο.

Είμαστε η γενιά που δεν έχει δει πρωτάθλημα, παρ όλα αυτά έχει δεχτεί τρεις φορές την παρουσία του καρκίνου που ακούει στο όνομα Άγγελος Αναστασιάδης, ένας άνθρωπος ο οποίος σπέρνει την διχόνοια στους οπαδούς της ομάδας και επανειλημμένως μολύνει το ήδη μολυσμένο αγωνιστικό τμήμα (παίκτες – τεχνικό επιτελείο) καθώς επίσης και την ήδη μολυσμένη διοίκηση.

Άνθρωπος που χρειάζεται να γλύφει και να λαδώσει δημοσιογράφους (Πετρουλάκης – Βασιλόπουλος) για να μείνει ανέγγιχτος και δίχως κριτική για τα εγωιστικά εγκληματικά του λάθη εις βάρος της ΠΑΟΚάρας μας, δεν έχει θέση στην ομάδα μας και ούτε ταιριάζει με αυτό που πρεσβεύουν τα τέσσερα ιερά γράμματα.
Είναι απαίτησή μας το κεφάλαιο «Τσομπάνης» (Άγγελος Αναστασιάδης) να τελειώνει μία για πάντα από τον ΠΑΟΚ.

Παίκτες παιδάκια (Τζανδάρης – Κατσικάς) οι οποίοι διαπραγματεύονται το μέλλον τους στον ΠΑΟΚ λες και είναι παγκόσμιοι αστέρες του ποδοσφαίρου με μόλις 5 – 10 ματς στο ενεργητικό τους, πρέπει να τελειώνουν από τον ΠΑΟΚ χθες.
Παίκτες – δημόσιοι υπάλληλοι (Δημήτρης Σαλπιγγίδης) οι οποίοι έχουν προσβάλει τη νοημοσύνη μας και την αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ πρέπει να τελειώσουν από τον ΠΑΟΚ χθες.

Και επειδή το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι (Σαββίδης, Αγγελίδης, Βρύζας)
Υπεύθυνοι για όλα τα παραπάνω, είστε εσείς και μόνο εσείς. Επενδύσατε στην σιγουριά σας ότι ο λαός του ΠΑΟΚ αποτελείται από πρόβατα και νομίζατε ότι με κινήσεις όπως η έλευση Γκαρσία και Αναστασιάδη θα ενεργοποιούνταν η προσωπολατρία μικρής μερίδας οπαδών και δεν θα δεχόσασταν κριτική για τα εμφανή εκούσια λάθη σας. Όπως το ότι αφήσατε την ομάδα χωρίς παίκτες από το καλοκαίρι.

Θέλετε κοινώς να κρύψετε τη βρώμα κάτω από το χαλί.

ΥΓ1 Τα εξιλαστήρια θύματα που ψάχνετε και τα πρόβατα, κύριοι της διοίκησης δεν υπάρχουν πια.

ΥΓ2 Η φετινή χρονιά είναι μακράν η χειρότερη την τελευταία 7ετία. (Αποκλεισμός από Ευρώπη, κύπελλο και εκτός στόχου πρωταθλήματος από τα μέσα της χρονιάς)

ΥΓ3 Πάλι καλά που υπάρχουν τμήματα όπως το μπάσκετ, το βόλεϊ και χάντμπολ που μας κάνουν περήφανος και αναδεικνύουν την ΠΑΟΚτσήδικη μαγκιά.

ΥΓ4 Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει, μπορεί να πάρει το μπούλο.
 
Συνυπογράφουν οι παρακάτω σύνδεσμοι.

Μακεδόνες, ΒΕΜ, Τριανδρία, Τούμπα, Ωραιόκαστρο, Πέραν, Καβάλα, Σέρρες, Έδεσσα, Γαλατάδες, Ξάνθη, Δεσκάτη, Καστοριά”.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10