search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:55
MENU CLOSE

Τουρίστας έγινε το «κόκκινο πανί» για ταύρο (video)

16.02.2015 12:30
Τουρίστας έγινε το «κόκκινο πανί» για ταύρο (video) - Media

Έναν από τους χειρότερους τραυματισμούς από χτυπήματα ταύρου, υπέστη 20χρονος τουρίστας σε φεστιβάλ ταυρομαχιών στην Ισπανία.

Σε τρίωρη επέμβαση υποβλήθηκε ένας 20χρονος ο οποίος υπέστη έναν από «τους χειρότερους τραυματισμούς» από χτυπήματα ταύρου, όπως είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός που τον χειρούργησε.

Ο Αμερικανός Benjamin Miller συμμετείχε σε φεστιβάλ ταυρομαχιών στο Carnaval del Toro στην Ισπανία όταν δέχτηκε την άγρια επίθεση του ταύρου.

Πλέον αναρρώνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση διαρκείας 3,5 ωρών για την αποκατάσταση των τραυμάτων του στους μηρούς, τον σφιγκτήρα και τους ραχιαίους.

Ο νεαρός είχε μια πληγή 40 εκατοστών, καθώς ο ταύρος τον τρύπησε στον μηρό του αριστερού του ποδιού, ενώ ο σφιγκήτρας του ήταν σε μεγάλο βαθμό κατεστραμμένος.


Ο χειρουργός Enrique Crespo, που τον χειρούργησε μετά τον τραυματισμό του την πρώτη ημέρα του ετήσιου φεστιβάλ, χαρακτήρισε τον τραυματισμό ως τον χειρότερο που έχει δει ποτέ.

Εκτός από τον 20χρονο, στη διάρκεια του φεστιβάλ τραυματίστηκαν ελαφρά ακόμα δύο άντρες από τη Σκωτία και την Ισπανία. Όπως είπε ο δήμαρχος της πόλης Πέντρο Μουνιόζ «στη διάρκεια του φεστιβάλ ταυρομαχιών έχουμε τον εξειδικευμένο γιατρό και ένα πλήρως εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα ελικόπτερο σε επιφυλακή κάθε μέρα». Στην τετραήμερη φιέστα συμμετείχαν περισσότεροι από 50.0000 άνθρωποι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24