search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:54
MENU CLOSE

Το BBC Radio 1 «κόβει» την Μαντόνα από τις playlists του!

16.02.2015 15:05
Το BBC Radio 1 «κόβει» την Μαντόνα από τις playlists του!  - Media

Ο σταθμός ανακοίνωσε πως το νέο υλικό της Μαντόνα δεν θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμά του, με βάση το «ενδιαφέρον του κοινού» και τη «μουσική αξία» του.
 

Ένα από τα βασικά ραδιόφωνα της Βρετανίας το BBC Radio 1 στρέφεται κατά της Βασίλισσας της Pop, Μαντόνα. Πως το κάνει αυτό; Με το να αποκλείσει τα τραγούδια του νέου της δίσκου, «Rebel Heart» από τις λίστες αναπαραγωγής του,  που καθορίζουν ποια κομμάτια θα αναμεταδίδει ο σταθμός, καθώς βρίσκει το νέο υλικό της «χωρίς ενδιαφέρον για το κοινό του». Η απόφαση αυτή έγινε  με βάση μια έρευνα στην ηλικία των ακροατών και τη μουσική αγορά.
 
Σύμφωνα με την Daily Mail,  πηγή μέσα από το ράδιο δήλωσε: «Στο τέλος είναι όλα σχετικά με τη δημοτικότητα, είναι φυσικό ότι όταν ένας καλλιτέχνης μεγαλώνει, το κοινό του πάει κάπου αλλού και το Radio 1 θα πρέπει να το λάβει υπόψιν του. Ο σταθμός έχει την υποχρέωση να ακολουθεί τις επιθυμίες των νέων ακροατών του. Δεν νομίζω ότι οι ακροατές θα χάσουν τον ύπνο τους αν το ράδιο παίζει λιγότερο Μαντόνα απ’ ότι στο παρελθόν». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:54