25/06/2019 09:48:43

Πότε να φύγετε τρέχοντας από μια επαγγελματική συνέντευξη

Πότε να φύγετε τρέχοντας από μια επαγγελματική συνέντευξη - Media
 
Είναι σημαντικό για όσους αναζητούν δουλειά να θυμούνται ότι σε μια επαγγελματική συνέντευξη αξιολογούν κι εκείνοι τους πιθανούς εργοδότες τους, όπως γράφει η αρθρογράφος του Forbes, Λιζ Ράιαν.
 
Η αρθρογράφος συνιστά στους ενδιαφερόμενους… να φύγουν τρέχοντας όταν ακούσουν να τους προτείνουν να εργάζονται δοκιμαστικά για διάστημα που διαρκεί από τρεις μήνες έως και ένα έτος και αν παράλληλα τους ζητηθεί από τον διευθυντή να εκτελούν χρέη διοικητικού βοηθού για να τον βοηθούν στις προσωπικές του υποθέσεις, όπως το να παίρνουν τα ρούχα του από το καθαριστήριο.
 
Ειδικά, αν ο διευθυντής τους πει ότι η εταιρεία προσλαμβάνει δύσκολα άτομα και ότι αυτή είναι η τυπική διαδικασία της πρόσληψης.
 
Σύμφωνα με την αρθρογράφο, σε αυτή την περίπτωση όσο απελπισμένοι κι αν είναι εκείνοι που αναζητούν εργασία, θα πρέπει να σταθούν στο ύψος τους και να αποχωρήσουν.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.