search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:39
MENU CLOSE

Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ: Πρόσωπο που να εκφράζει την αλλαγή της 25ης Ιανουαρίου

16.02.2015 15:54
Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ: Πρόσωπο που να εκφράζει την αλλαγή της 25ης Ιανουαρίου - Media

Βουλευτές της "Αριστερής Πλατφόρμας" του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζουν πως θα προτιμούσαν η επιλογή του κόμματος για ΠτΔ, να εκφράζει την αλλαγή που έφεραν οι εκλογές της 25ης του Ιανουαρίου.

Βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζουν πως θα προτιμούσαν η επιλογή του κόμματος για ΠτΔ, να εκφράζει την αλλαγή που έφεραν οι εκλογές της 25ης του Ιανουαρίου.
 
Στον ρ/σ Παραπολιτικά FM, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας τόνισε ότι «η καλύτερη επιλογή για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα είναι εκείνη που εκφράζει το αίσθημα του ελληνικού λαού και τη στροφή του -με την ψήφο του- προς την Αριστερή κυβέρνηση».
 
«Θα ήθελα να είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά να ενώνει τον ελληνικό λαό με τη σοβαρότητά του, την σεμνότητά του και μια συνεπή στάση απέναντι σε πολιτικές οι οποίες οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84».
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να προέρχεται από την Αριστερά, προτιμά το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Αλέκος Καλύβης, όπως ανέφερε μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα FM». «Καταρχάς, από κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν έχει ακουστεί όνομα Προέδρου. Από κει και πέρα, όσον αφορά το θέμα των προσώπων, εγώ έχω καταθέσει τη γνώμη μου, ότι η ανάγκη είναι να βρούμε πρόσωπο από τον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς» σημείωσε.
 
Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και επίσης μέλος της ΠΓ, Στάθης Λεωτσάκος, μιλώντας στον «Αθήνα 984» είπε, μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι ένα πρόσωπο όχι με τα παλαιά χαρακτηριστικά της Κεντροαριστεράς και της Κεντροδεξιάς, αλλά κάποιος που να έχει μια αντιστοιχία με αυτό που συνέβη στις 25 Ιανουαρίου, χωρίς αυτό να το περιορίζω στα σχήματα Κεντροδεξιά- Κεντροαριστερά. Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που να υπερβαίνει αυτά τα σχήματα, να συμβολίζει την εθνική ενότητα, πρόσωπο διεθνούς κύρους και να έρχεται σε αντιστοιχία με τον ελληνικό λαό…».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:38