search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:37
MENU CLOSE

«Φωτιές» άναψε το τελεσίγραφο του Eurogroup – Ο Σαμαράς τηλεφώνησε σε Θεοδωράκη-Βενιζέλο

16.02.2015 18:53
«Φωτιές» άναψε το τελεσίγραφο του Eurogroup – Ο Σαμαράς τηλεφώνησε σε Θεοδωράκη-Βενιζέλο - Media

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για το συντονισμό των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για το συντονισμό των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, όπως αναφέρουν πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η επικοινωνία του κ. Σαμαρά με τους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για το ναυάγιο στο Eurogroup
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους στο ΠΑΣΟΚ, ο Αντώνης Σαμαράς όντως τηλεφώνησε στον κ. Βενιζέλο. «Ο κ. Βενιζέλος του είπε ότι πρέπει να αναμένουν την άμεση, επίσημη και σε βάθος ενημέρωση των κομμάτων από την κυβέρνηση. Την ενημέρωση αυτή ζήτησε ήδη με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ με στόχο να διασφαλισθεί η πορεία της χώρας προς το καλύτερο και όχι προς το χειρότερο για τους πολίτες και την οικονομία».
 
Από το  Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :
 
Μετά τα όσα συνέβησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup και ενόψει της επόμενης συνεδρίασης ζητούμε από την κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα, επίσημα και σε βάθος τα κόμματα, με τον τρόπο που κρίνει θεσμικά πρόσφορο, προκειμένου να διασφαλισθεί η πορεία της χώρας με όρους καλύτερους και όχι χειρότερους για τους πολίτες και την οικονομία.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, απάντησε ότι το Ποτάμι θεωρεί πως την ευθύνη των χειρισμών την έχει η κυβέρνηση και αυτή οφείλει να ενημερώσει τα κόμματα διαμορφώνοντας όρους για κοινή στάση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24