search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:14
MENU CLOSE

Συνάντηση Παπανδρέου – Ιερώνυμου

02.11.2009 16:38
Συνάντηση Παπανδρέου - Ιερώνυμου - Media

Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα που είχε η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, φαίνεται ότι λόγω του καλού κλίματος που υπήρξε τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που υπάρχουν μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας.  Μετά το πέρας της συνάντησης που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι…

Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα που είχε η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, φαίνεται ότι λόγω του καλού κλίματος που υπήρξε τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που υπάρχουν μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας.  Μετά το πέρας της συνάντησης που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός δήλωσε  ότι «Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την ελληνική κοινωνία και να δώσουμε προοπτική στη συνεργασία μας σε τομείς όπως η πρόνοια, η φτώχεια και η μετανάστευση. Συμφωνήσαμε ότι θα διαμορφώσουμε επιμέρους επιτροπές, ώστε με θετικό πνεύμα να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη σημαντική συνεργασία Πολιτείας – Εκκλησίας», κατέληξε ο πρωθυπουργός .

«Συζητήσαμε πολλά θέματα, άκουσα τις απόψεις του πρωθυπουργού, είπα και τις δικές μου, όμως εγώ είμαι ένα πρόσωπο, ο πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου» δήλωσε από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος και συνέχισε λέγοντας « θα μεταφέρω τη συζήτησή μας στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο και πιστεύω ότι αυτό το πνεύμα της συνεργασίας ιδιαίτερα για θέματα πρόνοιας θα το αγκαλιάσει η ΔΙΣ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:13