search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:11
MENU CLOSE

Ο Paul Mason μας ζητάει… λεφτά! (Video)

17.02.2015 12:32
Ο Paul Mason μας ζητάει... λεφτά! (Video) - Media

Είναι γνωστός δημοσιογράφος του Channel 4, που τελευταία οι αποκαλύψεις του πρωταγωνιστούν και στα ελληνικά media. Ήταν παραγωγός στο μίνι ντοκιμαντέρ «Ελλάδα, το τέλος της λιτότητας;» με θέμα την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα θέλει να παρουσιάσει τις 100 πρώτες μέρες της νέας ελληνικής κυβέρνησης και γι' αυτό τον λόγο ζητά τη… βοήθεια του κοινού.

Είναι γνωστός δημοσιογράφος του Channel 4, που τελευταία με τις αποκαλύψεις του πρωταγωνιστεί και στα ελληνικά media. Ήταν και παραγωγός στο μίνι ντοκιμαντέρ «Ελλάδα, το τέλος της λιτότητας;» με θέμα την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα θέλει να παρουσιάσει τις 100 πρώτες μέρες της νέας ελληνικής κυβέρνησης και γι' αυτό τον λόγο ζητά τη βοήθεια του κοινού.

Ο παραγωγός και δημοσιογράφος του Channel 4 Paul Mason και η σκηνοθέτης Θεόπη Σκαρλάτου θέλουν να ολοκληρώσουν το εγχείρημα τους δημιουργώντας ένα ντοκιμαντέρ για τη σύγκρουση του ΣΥΡΙΖΑ με το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

To σχέδιο γνωστοποίησε ο ίδιος στο twitter:


 «Χρειαζόμαστε κεφάλαια για να ολοκληρωθεί ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ για την άνοδο της κυβέρνησης της ριζοσπαστικης αριστεράς στην Ελλάδα και τη «μάχη» του με το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. (…) Έχουμε ήδη αρκετό υλικό για 20 λεπτά, το κάναμε ένα μίνι ντοκιμαντέρ τρεις μέρες πριν τις εκλογές». 

Δείτε το τρέιλερ:

«Τώρα θέλουμε να κινηματογραφήσουμε τουλάχιστον τις 100 πρώτες μέρες της μοναδικής στην Ευρώπη κυβέρνησης της ριζοσπαστικής αριστεράς» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα που τουίταρε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ολόκληρο το μίνι ντοκιμαντέρ: 

Ο Paul Mason, βραβευμένος δημοσιογράφος του Channel 4 ενημερώνει ότι τα γυρίσματα είναι σε εξέλιξη και αναφέρει:

«Ακόμα και τα μεγαλύτερα ενημερωτικά δίκτυα δεν μπορούν να πουν αυτή την ιστορία όσο λεπτομερώς της αξίζει».
 
Η Θεόπη Σκαρλάτου εξηγεί πως τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2015 καθώς οι ελληνικές εκλογές βρίσκονταν στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, οι συντελεστές είχαν μοναδική πρόσβαση και τα παγκόσμια ενημερωτικά δίκτυα δεν θα κάλυπταν όλη την ιστορία.
 
Ο Mason και η σκηνοθέτης υπολογίζουν πως για την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ θα χρειαστούν περίπου £35.000 και ζητούν από το κοινό τον… οβολό του για να παρουσιαστεί με μία «αντικειμενική ματιά» η σύγκρουση της πρώτης κυβέρνησης της ριζοσπαστικής αριστεράς στην Ευρώπη με το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα.
 
 
 
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:09