search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:29
MENU CLOSE

Καλλικράτης καταρρέων…

19.09.2010 22:05
oldphotos128471796086.jpg

Σε κατάρρευση βρίσκονται δεκάδες ΟΤΑ λόγω οικονομικών χρεών που δημιουργήθηκαν από τη μείωση της τακτικής επιχορήγησής τους το 2010.

Σε κατάρρευση βρίσκονται δεκάδες ΟΤΑ λόγω οικονομικών χρεών που δημιουργήθηκαν από τη μείωση της τακτικής επιχορήγησής τους το 2010. Παράλληλα το υπουργείο Εσωτερικών ζήτησε – από μία άποψη ορθά – να μην εγκρίνονται δάνεια υπέρ των ΟΤΑ μέχρι να αλλάξουν οι δημοτικές αρχές, με αποτέλεσμα σε πολλούς δήμους να μην πληρώνονται ακόμα και μόνιμοι υπάλληλοι. Την ίδια ώρα τα σύννεφα από την επικείμενη εφαρμογή του Καλλικράτη μαζεύονται όλο και πιο απειλητικά, καθώς η προετοιμασία για την έκδοση όλων των απαραίτητων διαταγμάτων και υπουργικών αποφάσεων καθυστερεί δραματικά, ενώ ούτε λόγος να γίνεται για τα ψηφιακά ΚΕΠ που θα υποστηρίζουν τους πολίτες στους δήμους που συνενώνονται. Πού να ασχοληθεί τώρα ο Ραγκούσης με τα επιμέρους και τις λεπτομέρειες… Άλλωστε έχει δηλώσει ότι αν δεν πάει καλά ο Καλλικράτης, θα φταίνε οι νέοι τοπικοί άρχοντες που θα εκλεγούν!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21