search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:28
MENU CLOSE

Παπούλια νεωτερισμοί…

19.09.2010 22:08
oldphotos128471809721.jpg

Η πρωτοβουλία του Κάρολου Παπούλια να μαζέψει παράγοντες του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού να συζητήσουν μαζί με τους συναρμόδιους υπουργούς το θέμα της βίας στα γήπεδα μόνο επαίνους μπορεί να εισπράξει.

Η πρωτοβουλία του Κάρολου Παπούλια να μαζέψει παράγοντες του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού να συζητήσουν μαζί με τους συναρμόδιους υπουργούς το θέμα της βίας στα γήπεδα μόνο επαίνους μπορεί να εισπράξει. Μακάρι όλοι οι ανώτατοι άρχοντες της χώρας να επιχειρήσουν ό,τι ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να φύγουν από το θεσμικό άκαμπτο κουστούμι του ρόλου και με πράξεις να συμβάλουν στην αλλαγή νοοτροπίας, στάσης, αλλά και πολιτικής αντιμετώπισης του θέματος. Βία στα γήπεδα συντηρούν μόνο κοινωνίες που επιθυμούν τη συσκότιση και τον επαναπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την πολιτική πραγματικότητα και τις καθημερινές εξελίξεις και όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει πού πατά και πού πηγαίνει. Εδώ και τώρα έξω τα λαμόγια από τον αθλητισμό…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27