search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:14
MENU CLOSE

Σπυράκη: Δεν έχει κανείς δικαίωμα να βάζει σε κίνδυνο την Ελλάδα

17.02.2015 13:25
Σπυράκη: Δεν έχει κανείς δικαίωμα να βάζει σε κίνδυνο την Ελλάδα - Media

«Δεν έχει κανένας δικαίωμα να βάζει σε κίνδυνο την Ελλάδα, τους μισθούς και τις συντάξεις» υπογράμμισε η Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη συμπληρώνοντας πως η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακάλυπτη στις 28 Φεβρουαρίου.

«Δεν έχει κανένας δικαίωμα να βάζει σε κίνδυνο την Ελλάδα, τους μισθούς και τις συντάξεις» υπογράμμισε στον Focus Fm η Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη συμπληρώνοντας πως η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακάλυπτη στις 28 Φεβρουαρίου.
 
Η Μαρία Σπυράκη είπε πως «πρέπει να μείνουμε στη διαπραγμάτευση και να λάβουμε υπόψη τα πραγματικά περιστατικά ανεξαρτήτως του τι θέλουμε», ενώ σε έντονο ύφος υπογράμμισε, πως η κυβέρνηση «έχει υποχρέωση να διατηρήσει την ρευστότητα στα επίπεδα που είναι σήμερα και να διαφυλάξει τους Έλληνες».
 
«Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να πάει σε συμβιβασμό» είπε σε έντονο ύφος και την κάλεσε (μετά το συμβιβασμό) «να εξηγήσει γιατί δεν είχε αίσθηση του ευρωπαϊκού περιβάλλοντος»

Ως αφορμή, για να γίνει μία ακόμη φασαρία στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισε την ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, λέγοντας πως «ήταν μία ανακοίνωση που περιγράφει ακριβώς μία κατάσταση». Σημειώνεται, πως μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση με τίτλο «Η Ευρώπη είναι έτοιμη να βοηθήσει τον λαό της Ελλάδας, ο πρωθυπουργός Τσίπρας δεν πρέπει να είναι εμπόδιο στην διαδικασία αυτή» το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ανέφερε μεταξύ άλλων «Ζητούμε από την νέα κυβέρνηση της Ελλάδας να μην διακινδυνεύσει την οικονομική πρόοδο που επετεύχθη επί Αντώνη Σαμαρά». 

Σχολιάζοντας την τελευταία δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Χρυσόγονου ο οποίος πρόσφατα είχε αναφέρει πως, εάν δεν προκύψει συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους της στη διαπραγμάτευση θα μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα, η κ.Σπυράκη υπογράμμισε πως αυτό είναι θέμα και πρόβλημα της κυβέρνησης συμπληρώνοντας πως «αν θέλουν να κάνουν δημοψήφισμα, ας κάνουν, να δουν ποια χαρακτηριστικά μπορεί να πάρει αυτό».

Τέλος, κ. Σπυράκη ανέφερε, πως η πλατφόρμα της Νέας Δημοκρατίας κρίθηκε από τον κόσμο, ενώ υπενθύμισε, πως «εμείς είχαμε πει ότι θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και θα μπαίναμε στην προληπτική πιστωτική γραμμή και τώρα θα πρέπει να επεκτείνουμε το πρόγραμμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:14