search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:28
MENU CLOSE

Συνηθίσαμε στα πάντα;

19.09.2010 22:17
oldphotos12847186409.jpg

Φοβερά και τρομερά και ευθείες βολές κατά του υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα περιέχει άρθρο του συγγραφέα και καθηγητή Πανεπιστημίου Νίκου Κοτζιά, πρώην προέδρου του ΙΣΤΑΜΕ και πρώην (;) στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, το οποίο αφορούσε το Κυπριακό και δημοσιεύεται στην τελευταία «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

Φοβερά και τρομερά και ευθείες βολές κατά του υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα περιέχει άρθρο του συγγραφέα και καθηγητή Πανεπιστημίου Νίκου Κοτζιά, πρώην προέδρου του ΙΣΤΑΜΕ και πρώην (;) στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, το οποίο αφορούσε το Κυπριακό και δημοσιεύεται στην τελευταία «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Ο Νίκος Κοτζιάς στο άρθρο του, που έχει τίτλο «Η Κύπρος χρειάζεται την προσοχή μας», σημειώνει ότι μεταξύ των άλλων λόγων για τους οποίους ο ξένος παράγοντας αλωνίζει στο Κυπριακό είναι και «η αποδιοργάνωση που βρίσκεται το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και η εξωτερική πολιτική της χώρας». «Η αίσθηση», γράφει με θάρρος ο Κοτζιάς, «ότι ο Έλληνας ΥΠΕΞ είναι εγγύτερα δυτικών δυνάμεων παρά των Κυπρίων»!!! Φοβερά πράγματα… Ούτε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών έχει αντιδράσει αλλά και κανείς δεν το σχολιάζει. Συνηθίσαμε σε όλα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15