search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:21
MENU CLOSE

Αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ο Σέρχιο Μαρκαριάν

17.02.2015 15:27
Αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ο Σέρχιο Μαρκαριάν - Media

Πιάνει και τυπικά από σήμερα δουλειά ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Πιάνει και τυπικά από σήμερα δουλειά ο Σέρχιο Μαρκαριάν. 

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αφίχθη στην Ελλάδα (μέσω Μαδρίτης) την Τρίτη το μεσημέρι, μαζί με τον συμπατριώτη και συνεργάτη του Ρόναλντ Μαρσενάρο. 

Στο «Ελ. Βενιζέλος» τον υποδέχθηκε ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος θα είναι από τους άμεσους συνεργάτες του. 

Ο 71 ετών τεχνικός θα διαμείνει σε ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη, εκεί όπου συγκεντρώνεται η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. 

Αύριο η πρώτη σύσκεψη 

Ήδη έχει παρακολουθήσει παιχνίδια της Εθνικής ομάδας, ωστόσο θα αποκτήσει πιο σαφή εικόνα για την γαλανόλευκη στην αυριανή πρώτη σύσκεψη με τον Γιώργο Καραγκούνη. 

Εκτός από τον διευθυντή Εθνικών Ομάδων παρόντες θα είναι και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ (Μαρσενάρο-Κωστένογλου), ο γυμναστής Νεκτάριος Πανταζής και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Φάνης Κατεργιαννάκης. 

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για την πρόκριση, μετά το κάκιστο ξεκίνημα στα προκριματικά. Όμως, το ματς με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη στις 29 Μαρτίου, προσφέρεται για να ξεκινήσει η αντεπίθεση. 

Η συμφωνία 

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν θα αμειφθεί με 350.000 ευρώ για τον επόμενο ένα χρόνο, ενώ από 75.000 ευρώ θα πάρουν οι δύο άμεσοι συνεργάτες του (Μαρσενάρο-Κωστένογλου). 
 
 
 
Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:20