search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:33
MENU CLOSE

Ουρές έκαναν οι φοιτητές στο Λονδίνο για δωρεάν LSD (Photos)

17.02.2015 16:45
Συναγερμός για τα φάρμακα στομάχου: Ελέγχονται για καρκινογόνο ουσία - Ποια είναι τα πιο γνωστά - Media

«Πατείς με, πατώ σε» βρέθηκαν χιλιάδες φοιτητές που θέλησαν να λάβουν μέρος στο νέο πείραμα που διεξάγει το Imperial College, στο Λονδίνο, κατά το οποίο οι συμμετέχοντες λαμβάνουν LSD και ψιλοκυβίνη σε ενέσιμη μορφή.

«Πατείς με, πατώ σε» βρέθηκαν χιλιάδες φοιτητές που θέλησαν να λάβουν μέρος στο νέο πείραμα που διεξάγει το Imperial College, στο Λονδίνο, κατά το οποίο οι συμμετέχοντες λαμβάνουν LSD και ψιλοκυβίνη σε ενέσιμη μορφή και στη συνέχεια περνάνε από αξονικό τομογράφο για να παρατηρηθεί η αλλαγή της εγκεφαλικής τους δραστηριότητας.

Το πείραμα είναι μια προσπάθεια για την εξεύρεση φαρμάκου που θα βοηθά στην καταπολέμηση της κατάθλιψης.

Ο 34χρονος δρ. Κάρχαρτ Χάρρις μίλησε για το πείραμα σε συνέντευξη του στο περιοδικό «New Yorker»: «Ο Φρόιντ είχε πει ότι τα όνειρα είναι ο αριστοκρατικός δρόμος προς το ασυνείδητο. Το LSD ίσως αποδειχθεί ότι είναι η λεωφόρος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:29