search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:03
MENU CLOSE

Ο Δήμαρχος Πατρών έκοψε την χορηγία της Coca-Cola από το καρναβάλι

17.02.2015 16:53
Ο Δήμαρχος Πατρών έκοψε την χορηγία της Coca-Cola από το καρναβάλι - Media

Η δημοτική αρχή της Πάτρας δείχνει έμπρακτα τη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων της Coca Cola, κόβοντας τη χορηγία της εταιρείας στο καρναβάλι.

Η δημοτική αρχή της Πάτρας δείχνει έμπρακτα τη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων της Coca Cola, κόβοντας τη χορηγία της εταιρείας στο καρναβάλι.
 
Ο προσκείμενος στο ΚΚΕ, Δήμαρχος της Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, "έκοψε" την εν λόγω εταιρεία από χορηγό τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού.
 
«H απάντηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης σημειώνει ότι η χορηγία δεν έγινε τελικά αποδεκτή από τον Δήμο.
 
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» συζήτησε πολλές χορηγικές προτάσεις από εταιρείες, μεταξύ των οποίων και η 3 Ε.
 
Η Κοινωφελής Επιχείρηση δεν έκανε αποδεκτή την χορηγία της 3 Ε παρά τις οικονομικές της δυσκολίες γιατί επιδιώκει και με αυτή την απόφασή της να εκφράσει την έμπρακτη συμπαράστασή της στον πολύμηνο Αγώνα των εργαζομένων της 3 Ε ενάντια στις απολύσεις για να ανοίξουν τα εργοστάσια.
 
Η ανάρτηση του λογοτύπου στην ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας» έγινε από αβλεψία και λάθος και σύντομα θα αποσυρθεί.»
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:02