search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:37
MENU CLOSE

Τσίπρας για το σκίτσο της «Αυγής»: Δεν μας εκφράζει το προκλητικό πολιτικό μήνυμα

17.02.2015 18:52
Τσίπρας για το σκίτσο της «Αυγής»: Δεν μας εκφράζει το προκλητικό πολιτικό μήνυμα - Media

Αποστάσεις από το σκίτσο της «Αυγής», το οποίο σατιρίζει τον Βόλφγκαγκ Σόιμπλε, κράτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «Δεν μας χωρίζει τίποτα με τον Γερμανικό λαό».

Αποστάσεις από το καυστικό σκίτσο της «Αυγής», το οποίο σατιρίζει τον Βόλφγκαγκ Σόιμπλε, κράτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «Δεν μας χωρίζει τίποτα με τον Γερμανικό λαό».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν μας εκφράζει το προκλητικό πολιτικό μήνυμα που εξέπεμψε μια ατυχής γελοιογραφία. Ηταν μια ατυχέστατη στιγμή που δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό».

Επιπλέον, απάντησε στην επίθεση του Βόλφγκαγκ Σόιμπλε, ο οποίος δήλωσε ότι «λυπάται για τον ελληνικό λαό που επέλεξε μια κυβέρνηση που συμπεριφέρεται ανεύθυνα», λέγοντας πως «θα ήταν καλύτερα να λυπάται τους λαούς που περπατάνε με το κεφάλι σκυφτό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «Ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχασε την ψυχραιμία του, όχι γιατί καταφέρθηκε εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά γιατί εκφράστηκε υποτιμητικά απέναντι στον ελληνικό λαό» και ότι «Θα ήταν καλύτερα να λυπάται τους λαούς που περπατάνε με το κεφάλι σκυφτό. Να σέβεται τους λαούς που σηκώνουν κεφάλι, να τους σέβεται και να τους θαυμάζει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:36