search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:33
MENU CLOSE

Παυλόπουλος: Η πρόταση του πρωθυπουργού μου δίνει τη δυνατότητα να συμβάλω στον αγώνα για την Ελλάδα και την Ευρώπη

17.02.2015 19:28
Παυλόπουλος: Η πρόταση του πρωθυπουργού μου δίνει τη δυνατότητα να συμβάλω στον αγώνα για την Ελλάδα και την Ευρώπη - Media

Ως πρόταση εξαιρετικά τιμητική αλλά και ως πρόταση που εμπεριέχει ευθύνη, χαρακτήρισε ο Προκόπης Παυλόπουλος την πρόταση υποψηφιότητάς του για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ως πρόταση εξαιρετικά τιμητική αλλά και ως πρόταση που εμπεριέχει ευθύνη, χαρακτήρισε ο Προκόπης Παυλόπουλος την πρόταση υποψηφιότητάς του για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, που του έγινε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
 
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε: «Η πρόταση αυτή μου δίνει τη δυνατότητα, με τις ταπεινές μου δυνάμεις να συμβάλω στον αγώνα για την Ελλάδα αλλά και για την ίδια την Ευρώπη. Μια Ευρώπη, όπως την οραματίσθηκαν οι ιδρυτές της και η οποία μπορεί να ξαναβρεί τις αρχές και τις αξίες της, που τα τελευταία χρόνια έχει χάσει».
 
Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν περίμενε την πρόταση αυτή, απάντησε αρνητικά και σημείωσε ότι είναι καλύτερο στη ζωή να μην περιμένεις κάτι, αλλά η ζωή να στο φέρνει.
 
Αύριο Τετάρτη (12:00), ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα γίνει δεκτός από τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί εν όψει και της διαδικασίας εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας από την ολομέλεια της Βουλής το απόγευμα της ίδιας μέρας (19:30).
 
Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη (13:00) και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο (14:00), προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:32