search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:12
MENU CLOSE

ΗΠΑ: 12χρονη μαχαίρωσε την φίλη της 19 φορές και παραμόρφωσε τις κούκλες της με σύμβολα αίρεσης (Photos)

18.02.2015 18:28
ΗΠΑ: 12χρονη μαχαίρωσε την φίλη της 19 φορές και παραμόρφωσε τις κούκλες της με σύμβολα αίρεσης (Photos) - Media

Το σημειωματάριο της 12χρονης Μόργκαν Γκέιζερ, που μαχαίρωσε 19 φορές την καλύτερή της φίλη για να «ευχαριστήσει» ένα φανταστικό online ήρωα, έφτασε στα χέρια των δικαστών του Ουισκόνσιν, οι οποίοι εξετάζουν την συγκεκριμένη υπόθεση.

 
Το σημειωματάριο της 12χρονης Μόργκαν Γκέιζερ, που μαχαίρωσε 19 φορές την καλύτερή της φίλη για να «ευχαριστήσει» τον φανταστικό online ήρωα Slender Man, έφτασε στα χέρια των δικαστών του Ουισκόνσιν, οι οποίοι εξετάζουν την συγκεκριμένη υπόθεση.


 
Τα φρικιαστικά σκίτσα της Γκέιζερ αποκαλύφθηκαν κατά την ακρόασή της την Τρίτη, όπου ένας δικαστής είχε επιφορτιστεί με την λήψη της απόφασης για το αν η κοπέλα θα πρέπει να δικαστεί για απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού ως ενήλικας.


 
Αν η 12χρονη αντιμετωπιστεί ως ενήλικας, τότε η ποινή της θα είναι πάνω από 60 χρόνια φυλάκιση.


 
Πέρα από το σημειωματάριο, στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν και οι διαμελισμένες κούκλες της Γκέιζερ, στις οποίες η 12χρονη είχε ζωγραφίσει σατανιστικά σύμβολα.


 
Σε πολλά από τα σκίτσα της αναφέρεται στον θάνατο, ενώ μια λίστα με τα απαραίτητα αντικείμενά της περιλάμβανε κι ένα μαχαίρι κουζίνας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:10