search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:40
MENU CLOSE

Βολές Μάνιας κατά Γιώργου

19.09.2010 15:33
Βολές Μάνιας κατά Γιώργου - Media

Επίθεση στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε η Μάνια Τεγοπούλου μέσα από τις σελίδες της «Ελευθεροτυπίας». Στο παραπολιτικό σχόλιο σημειώνει η ίδια ότι «τον πρωθυπουργό εξάλλου δεν τον απασχολούν οι εφημερίδες.

Επίθεση στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε η Μάνια Τεγοπούλου μέσα από τις σελίδες της «Ελευθεροτυπίας». Στο παραπολιτικό σχόλιο σημειώνει η ίδια ότι «τον πρωθυπουργό εξάλλου δεν τον απασχολούν οι εφημερίδες. Έχει φροντίσει από παλιά να ακολουθήσει το σουηδικό μοντέλο και να πληρώνει δημοσιογράφους (φανερά ή αδιαφανώς) ως συμβούλους. Η αδιαφάνεια, εν προκειμένω, ήταν πολύ πιο αποτελεσματική όταν έκανε τη θητεία του στο ΥΠ.ΕΞ. με τα μυστικά κονδύλια».

Στο μπαράζ των παραπολιτικών σχολίων της η Μάνια ασχολήθηκε ακόμη με τις διαφημιστικές και με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων αναφέροντας «1 + 1 = 1 ή αλλιώς διαφημιστικές εταιρείες + εταιρείες δημοσκοπήσεων = ? σ.ε. Μήπως έχει κάτι να προσθέσει ο νυν Υπουργός Στρατού ή, έστω, ο κ. Πάγκαλος».

Η προσοχή της εστιάστηκε και σε άλλα ΜΜΕ αφού έγραψε «© Waiting for the news on CNN! ή αλλιώς αναμένοντας τον Πήγασο και τις συγχωνεύσεις Τραπεζών. Η κυβέρνηση διοχετεύει ειδήσεις μέσω Mega Channel. Ανταποδίδοντας τη φιλοφρόνηση ΤΟ ΒΗΜΑ προβάλλει το εμπόρευμά του επί 10 και πλέον λεπτά στο ίδιο κανάλι. Κύριε Ψυχάρη, το πάτε φιρί-φιρί;».

Παράλληλα, άδραξε την ευκαιρία να στείλει το μήνυμά της και… εντός της δικής της εφημερίδας τονίζοντας, με τη σημείωση «για εσωτερική κατανάλωση», ότι «η κυβέρνηση διοχετεύει ειδήσεις μέσω Mega Channel. Ο ΣΥΝ – ΣΥΡΙΖΑ διοχετεύει ειδήσεις μέσω Ελευθεροτυπίας», αφήνοντας αιχμές κατά συντακτών της!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:38