search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:36
MENU CLOSE

Άρχισαν τα όργανα…

17.09.2010 17:10
Άρχισαν τα όργανα… - Media

Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο. Και οι παλιές φιλίες στην κόλαση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήταν θέμα χρόνου πότε θα έρθουν σε ανοικτή σύγκρουση οι επί σειρά ετών κολλητοί φίλοι Βαγγέλης Μαρινάκης και Νικόλας Πατέρας.

Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο. Και οι παλιές φιλίες στην κόλαση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήταν θέμα χρόνου πότε θα έρθουν σε ανοικτή σύγκρουση οι επί σειρά ετών κολλητοί φίλοι Βαγγέλης Μαρινάκης και Νικόλας Πατέρας. Αυτό έγινε σήμερα με αφορμή τις πρωτοβουλίες του Μαρινάκη. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας παρέστη στο συμβούλιο της ΕΠΟ όπου πρότεινε (χωρίς την εξουσιοδότηση των άλλων μελών του συνεταιρισμού) να αντικατασταθεί ο πρόεδρος της ΚΕΔ Βασίλης Τεροβίτσας από τον Κύρο Βασσάρα!

Αυτό προκάλεσε μετωπική αφού ο Παναθηναϊκός απάντησε με επίσημη ανακοίνωση:

“Eντύπωση προκάλεσε η σημερινή στάση του κ. Μαρινάκη στο διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα.

Στο συμβούλιο αυτό ο κ. Μαρινάκης μετέχει ως πρόεδρος της Super League την οποία και εκπροσωπεί. Επέλεξε ωστόσο να εκμεταλλευτεί την εκεί παρουσία του για να κάνει υποδείξεις και προτάσεις περί διαιτησίας που προφανώς απηχούν τις θέσεις του ως μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και για τις οποίες ουδεμία εξουσιοδότηση είχε λάβει.

Υπό το φως βέβαια της σημερινής τοποθέτησης του κ. Μαρινάκη και της εμμονής του να προωθήσει τον κ. Βασσάρα και να ζητήσει την αποπομπή του κ. Τεροβίτσα γίνεται εύκολα αντιληπτό σε τι αποσκοπούσαν οι δηλώσεις του περί διαιτησίας της προηγούμενης εβδομάδας.

Αναφορικά τώρα με τα σχόλια του κ. Μαρινάκη περί των αρχηγών της Εθνικής Ομάδας, ίσως να είναι ενδεικτικά, σε συνδυασμό με τις γενικότερες σημερινές τοποθετήσεις του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, μιας οπαδικής προσέγγισης στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό που απέχει από τα κηρύγματα περί αναβάθμισης του χώρου”

Με τη σειρά της και η ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα:

« Σε συνέχεια δημοσιευμάτων των ΜΜΕ αναφορικά με την παρέμβαση του κ.Μαρινάκη στο ΔΣ της ΕΠΟ, για την αποπομπή και την αντικατάσταση του κ.Τεροβίτσα από τη θέση του Προέδρου της ΚΕΔ, θα θέλαμε να επισημάνουμε και να υπενθυμίσουμε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ότι με τη παρουσία του εκεί, εκπροσωπεί όλες τις ομάδες της Super League, ως Πρόεδρος αυτής και μόνο.

Κατόπιν τούτου οποιαδήποτε πρόταση – κατεύθυνση ανακοινώνεται εκ μέρους του στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, θα πρέπει να έχει προηγουμένως την έγκριση και τη συγκατάθεση των υπολοίπων μελών – ΠΑΕ της Super League.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα ανεχτεί να επιβάλλεται και να υποδεικνύεται από την ΠΑΕ ΟΣΦΠ, αλλά και από καμία άλλη ΠΑΕ μεμονωμένα, η αντικατάσταση οποιουδήποτε θεσμικού παράγοντα.

Δυστυχώς φαίνεται ότι παρόλο που συμφωνήσαμε από κοινού μόλις λίγες μέρες πριν, να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ όλων, κάποιοι παρουσιάζουν βραχεία μνήμη και έλλειψη διάθεσης για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και των αρχών του».

Και ακόμη είμαστε στην δεύτερη αγωνιστική…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:36