search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:16
MENU CLOSE

Υποδέχτηκε τον κινέζικο στόλο στον Πειραιά ο Τσίπρας – Ευχήθηκε στα… κινέζικα (Photos-Video)

19.02.2015 19:07
Υποδέχτηκε τον κινέζικο στόλο στον Πειραιά ο Τσίπρας - Ευχήθηκε στα… κινέζικα (Photos-Video) - Media

Το λιμάνι του Πειραιά επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραβρέθηκε στην τελετή για την υποδοχή πλοίων του 18ου στόλου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας

Το λιμάνι του Πειραιά επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραβρέθηκε στην τελετή για την υποδοχή πλοίων του 18ου στόλου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, που συμμετέχουν σε διεθνείς επιχειρήσεις κατά της πειρατείας.


 
Κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής ο πρωθυπουργός έστειλε τις ευχές του για τον εορτασμό του κινέζικου νέου έτους. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στους Κινέζους αξιωματούχους μίλησε στα κινεζικά, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα χαμόγελα και τα χειροκροτήματα από τους παρευρισκομένους.


 
«Σιν γιεν χάου» είπε ο πρωθυπουργός θέλοντας να ευχηθεί στην αντιπροσωπεία, αλλά και τον κινεζικό λαό «πρόοδο και ευημερία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12