search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:37
MENU CLOSE

Το Ποντίκι Art προτείνει για τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου

20.09.2010 05:13
Το Ποντίκι Art προτείνει για τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου  - Media

Σε τέσσερις αγαπημένους ηθοποιούς, που σφράγισαν τον 20ό αιώνα, τους Μάνο Κατράκη, Έλλη Λαμπέτη, Μελίνα Μερκούρη και Δημήτρη Χορν

Σε τέσσερις αγαπημένους ηθοποιούς, που σφράγισαν τον 20ό αιώνα, τους Μάνο Κατράκη, Έλλη Λαμπέτη, Μελίνα Μερκούρη και Δημήτρη Χορν είναι αφιερωμένη η φετινή «Ημέρα του Ηθοποιού» η οποία διοργανώνεται από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και την Οργανωτική Επιτροπή της «Ημέρας του Ηθοποιού». Τη σκηνοθετική επιμέλεια της εκδήλωσης που θα φιλοξενηθεί στο Ηρώδειο έχει ο Σπύρος Ευαγγελάτος, κύριος ομιλητής είναι ο Κώστας Γεωργουσόπουλος ενώ, για τον Κατράκη θα μιλήσει ο Βασίλης Κολοβός, για τη Λαμπέτη η Βέρα Κρούσκα, για τη Μερκούρη ο Κωνσταντίνος Αλαβάνος και ο Γιώργος Γεωγλερής για τον Χορν. Επιπλέον, αποσπάσματα από έργα στα οποία πρωταγωνίστησαν οι τέσσερις τιμώμενοι ερμηνεύουν οι: Χρήστος Καλαβρούζος, Εύα Κοταμανίδου, Μαρίνα Ασλάνογλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:36