search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:47
MENU CLOSE

Κατρούγκαλος: Οι αντίπαλοί μας ήθελαν να καταρρεύσουν οι τράπεζες – Δεν μένω στο υπουργείο εάν δεν γυρίσουν οι καθαρίστριες

22.02.2015 09:51
Κατρούγκαλος: Οι αντίπαλοί μας ήθελαν να καταρρεύσουν οι  τράπεζες – Δεν μένω στο υπουργείο εάν δεν γυρίσουν οι καθαρίστριες - Media

Στην διαπραγμάτευση πηγαίνουμε με τις προτάσεις μας και αυτή είναι η διαφορά μας από τις προηγούμενες κυβερνήσεις είπε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

 
Στην διαπραγμάτευση πηγαίνουμε με τις προτάσεις μας και αυτή είναι η διαφορά μας από τις προηγούμενες κυβερνήσεις είπε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
 
«Συζητάμε με τους εταίρους μας τις δικές μας μεταρρυθμίσεις» είπε ο Αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real.
 
«Υπάρχουν κόκκινες γραμμές οι 3.900 απολυμένοι θα γυρίσουν και αυτό δεν είναι από τα πράγματα που θα πάρουμε πίσω» είπε ο υπουργός προσθέτοντας ότι δε θα μείνει στο υπουργείο εάν δεν γυρίσουν οι καθαρίστριες.
 
Στην Ελλάδα οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ήθελαν να κοπεί η ρευστότητα στις τράπεζες για να καταρρεύσουν και για αυτό είχαν συμφωνήσει σε δίμηνη παράταση είπε ο υπουργός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15