14/11/2019 09:47:48

Τζάμπα λόγια...


Η συμφωνία μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και δανειστών που επετεύχθη την περασμένη Παρασκευή στις Βρυξέλλες, έχει ως βάση τον συμβιβασμό και των δυο πλευρών.

Ο συμβιβασμός αυτός, είναι προφανώς πιο επώδυνος για εμας, αφού αφ' ενός εμείς είμαστε στην δύσκολη οικονομικά θέση εξ αιτίας μιας αδιέξοδης και καταστροφικής πολιτικής που εφαρμόστηκε εδώ και πέντε χρόνια και αφ´ ετέρου είμαστε ο αδύνατος κρίκος σε αυτή την διαπραγμάτευση.

Ο Ελληνικός λαός δεν ψήφισε τον Τσίπρα, ούτε για να τα σπάσει με τους Ευρωπαίους, ούτε για να κάνει crash test  στο τραπεζικό σύστημα, ούτε φυσικά για να μας οδηγήσει στην δραχμή. Τον ψήφισε και τον στηρίζει, με μεγάλη πλειοψηφία που διαπερνά όλα τα κόμματα, για να βρει λύση στο πρόβλημα και να αναζητήσει τρόπους προκειμένου να εφαρμόσει μια άλλη πολιτική υπέρ όσων έχουν πληγεί βάναυσα από την κρίση.

Αν Γλέζος, ο Λαφαζάνης, ο Μητρόπουλος, ο Κατρούγκαλος η Σακοράφα και όποιοι άλλοι, έχουν διαφορετική άποψη και καμιά πιο εύκολη λύση στο τσεπάκι τους, να μας την πουν, και να πάνε μαζί με τον Βαρουφάκη στις Βρυξέλλες και να τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί τον Σόιμπλε!

Γιατί, με λόγια, κτίζεις ανώγια και κατώγια....

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.