search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:33
MENU CLOSE

Ο Τζον Όλιβερ για τον Γιάνη Βαρουφάκη: Φέρεται σαν μάνατζερ στριπ κλαμπ – Δεν θα του έδινα ούτε 50 δολάρια (Video)

24.02.2015 09:48
Ο Τζον Όλιβερ για τον Γιάνη Βαρουφάκη: Φέρεται σαν μάνατζερ στριπ κλαμπ - Δεν θα του έδινα ούτε 50 δολάρια (Video) - Media

Με την Ελλάδα και τον Γιάνη Βαρουφάκη ασχολήθηκε στην εκπομπή του ο κωμικός Τζον Όλιβερ.

Με την Ελλάδα και τον Γιάνη Βαρουφάκη ασχολήθηκε στην εκπομπή του ο κωμικός Τζον Όλιβερ.
 
Ο διάσημος παρουσιαστής σχολιάζοντας την παράταση του ελληνικού προγράμματος είπε: «Αν αναρωτιέται γιατί η Ευρώπη συμφώνησε, η αλήθεια είναι πως αναγκάστηκε, γιατί αν η (οικονομία) της Ελλάδας καταρρεύσει τότε θα παρασύρει την οικονομία ολόκληρης της Ευρώπης». 
 
Στη συνέχεια ο κωμικός έστρεψε τα βέλη του προσωπικά στον Γιάνη Βαρουφάκη.
 
Ο νέος υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας προσπάθησε να διαβεβαιώσει τους πολίτες λέγοντας στη συνέντευξη τύπου μετά το Eurogroup: "Όπως ο Οδυσσέας, έτσι και εσείς πρέπει να δεθείτε στο  κατάρτι για να φτάσετε στον προορισμό σας και να αποφεύγετε τις Σειρήνες. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε".

Ο Τζον Όλιβερ έσπευσε να υπενθυμίσει ότι όλοι σχεδόν οι σύντροφοι του Οδυσσέα πέθαναν ενώ καυτηρίασε και το ντύσιμο του Γιάνη Βαρουφάκη παρομοιάζοντας τον με… θείο του τραγουδιστή Pit Bull.
 
Μετά το ντύσιμο σειρά είχε η άνεση του υπουργού με τις κάμερες και η χαλαρότητα που δείχνει με τα ΜΜΕ: «Κάποιος που είναι υπεύθυνος για την οικονομία της χώρας του δεν θα έπρεπε να είναι τόσο χαλαρός, σε τέτοιο σημείο, που μάλιστα έκανε και αστεία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η χώρα σας είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και εσείς φέρεστε σαν τον μάνατζερ ενός στριπ κλάμπ που δίνει μια ομιλία στο πάρτι για την συνταξιοδότηση του».
 
Παράλληλα, αναφέρει πως η «οικονομία του πλανήτη εξαρτάται από τον τύπο, για τον οποίο όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο πιο τρομακτικό γίνεται».
 
Στη συνέχεια η κριτική εστιάστηκε ξανά στο ντύσιμο του Έλληνα υπουργού Οικονομικών: «Τι φοράτε; Ντυθείτε ανάλογα με την οικονομία που θέλετε να αποκτήσετε και όχι (ανάλογα) με αυτή που, ήδη, έχετε. Κάνοντας μια γρήγορη κριτική θα τον παρομοίαζα με ένα 15χρονο που πηγαίνει σε μια ελληνική ντισκοτέκ»
.
Και κατέληξε: «Πώς δίνουμε σε αυτόν τον άνδρα δισεκατομμύρια; Δεν θα του έδινα ούτε 50 δολάρια, γιατί κατά βάθος γνωρίζουμε πως δεν θα ξαναδούμε αυτά τα χρήματα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03