search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40
MENU CLOSE

Σόιμπλε: Παραμένουν πολλές αμφιβολίες για την αξιοπιστία των ελληνικών δεσμεύσεων για μεταρρυθμίσεις

25.02.2015 09:26
Ο Σόιμπλε… ξαναχτυπά: Με ενδιαφέρει ελάχιστα το τι λένε οι Έλληνες πολιτικοί - Media

«Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης να επεκτείνουμε το ελληνικό σχέδιο διάσωσης σε τέσσερις μήνες και είναι αλήθεια πως παραμένουν πολλές αμφιβολίες για το πόσο αξιόπιστες είναι οι τελευταίες δεσμεύσεις της Αθήνας για μεταρρυθμίσεις» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφανγκ Σόιμπλε.

«Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης να επεκτείνουμε το ελληνικό σχέδιο διάσωσης σε τέσσερις μήνες και είναι αλήθεια πως παραμένουν πολλές αμφιβολίες για το πόσο αξιόπιστες είναι οι τελευταίες δεσμεύσεις της Αθήνας για μεταρρυθμίσεις» δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με το Ρόιτερς.
 
«Για εμάς δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Όπως όμως δεν ήταν εύκολο για την ελληνική κυβέρνηση που είχε πει διαφορετικά πράγματα στους πολίτες στις προεκλογικές της δεσμεύσεις» πρόσθεσε ο Β.Σόιμπλε.
 
Πρόσθεσε δε πως « το ερώτημα τώρα είναι αν κάποιος μπορεί να πιστέψει στις διαβεβαιώσεις της ελληνικής κυβέρνησης ή όχι. Υπάρχει πολλή αμφιβολία στη Γερμανία, η οποία πρέπει να γίνει κατανοητή».
 
Παρά τις επιφυλάξεις του, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών  παρότρυνε τους Γερμανούς νομοθέτες να εγκρίνουν την ελληνική επέκταση, σε ψηφοφορία που θα γίνει στο κοινοβούλιο την Παρασκευή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:39