search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:00
MENU CLOSE

«ΟΚ» από Τσίπρα στις εισηγήσεις Κοντονή – Προσανατολισμός για διακοπή των πρωταθλημάτων για τρεις εβδομάδες

25.02.2015 11:56
«ΟΚ» από Τσίπρα στις εισηγήσεις Κοντονή – Προσανατολισμός για διακοπή των πρωταθλημάτων για τρεις εβδομάδες - Media

Ενημέρωση πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής σχετικά με τη λήψη μέτρων όσον αφορά τη βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ενημέρωση πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο, τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάνη, και τον γενικό γραμματέα σχετικά με τη λήψη μέτρων όσον αφορά τη βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Η συνάντηση πραγματοποιείται μετά την σύντομη ενημέρωση που πραγματοποίησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες φέρεται να πήρε το "οκ" σχετικά με την άμεση λήψη μέτρων για την παταξη της βίας στα γήπεδα.
 
Οι έως τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο πως υπάρχει ένας προσανατολισμός για διακοπή τριών εβδομάδων του πρωταθλήματος προκειμένου να εφαρμοστούν τα άμεσα μέτρα για την πάταξη της βίας, που αναμένεται να παρουσιάσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, στους εκπροσώπους των πρωταθλημάτων και θα αποφασιστεί ο χρόνος που θα διακοπεί το πρωτάθλημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», ζητήθηκε από τον υφυπουργό η τοποθέτηση τουρνικέ και καμερών εντός δεκαημέρου. Διαφορετικά θα πάει σε 20ημερη διακοπή πρωταθλημάτων
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33