search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:15
MENU CLOSE

ΣΕΒ: Να στηρίξουμε όλοι τη μεταρρυθμιστική ατζέντα της κυβέρνησης

25.02.2015 14:27
Φορολόγηση σε όλους από το πρώτο ευρώ «για να γίνει πιο δίκαιο το σύστημα» ζητά ο ΣΕΒ - Media

Σε στήριξη της «μεταρρυθμιστικής ατζέντας της κυβέρνησης» από «το πολιτικό σύστημα, τους κοινωνικούς εταίρους και τους πολίτες» καλεί ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών.

 
Σε στήριξη της «μεταρρυθμιστικής ατζέντας της κυβέρνησης» από «το πολιτικό σύστημα, τους κοινωνικούς εταίρους και τους πολίτες» καλεί ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών.
 
Σε ανακοίνωσή του Συνδέσμου αναφέρεται ότι «η μεταρρυθμιστική ατζέντα της Κυβέρνησης, όπως αυτή καταγράφεται στη λίστα του Υπουργείου Οικονομικών, δημιουργεί προσδοκίες για την πολυπόθητη κοινωνική και οικονομική ανάκαμψη. Άλλωστε εμπεριέχει αρκετά από όσα δεν έγιναν και πολλά από αυτά που πρέπει να γίνουν. Αρκεί  να υποστηριχθεί με σθεναρότητα και πίστη από το πολιτικό σύστημα, τους κοινωνικούς εταίρους και τους πολίτες.» 
 
«Η αβεβαιότητα των τελευταίων μηνών στοίχισε ακριβά στους εργαζομένους, στις επιχειρήσεις, στα δημόσια έσοδα», εκτιμά ο ΣΕΒ και συνεχίζει: «προέχει  να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος με αποφασιστικότητα και ευθύνη. Η συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας δημιουργεί τις προϋποθέσεις  να κοιτάξουμε μπροστά με ελπίδα και ρεαλισμό.»
 
«Ο ΣΕΒ υποστηρίζει ενεργά όλες τις μεταρρυθμίσεις που εμπεδώνουν ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον, απελευθερώνουν δημιουργικές δυνάμεις, στηρίζουν την υγιή επιχειρηματικότητα και δημιουργούν θέσεις εργασίας, βάζοντας τα θεμέλια για τον αναπτυξιακό μετασχηματισμό με άξονες την παραγωγικότητα, τη γνώση, την εξωστρέφεια, την ποιότητα και την καινοτομία», καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:15