search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:49
MENU CLOSE

Κυριακές με παραμύθια στη Νέα Σμύρνη με την Κάρμεν Ρουγγέρη

25.02.2015 16:39
Κυριακές με παραμύθια στη Νέα Σμύρνη με την Κάρμεν Ρουγγέρη - Media

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Νέας Σμύρνης και η Κάρμεν Ρουγγέρη φέρνουν επτά αγαπημένα παραμύθια κοντά στα παιδιά.

 
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Νέας Σμύρνης και η Κάρμεν Ρουγγέρη φέρνουν επτά αγαπημένα παραμύθια κοντά στα παιδιά.
 
Με στόχο τη διασκέδαση των λιλιπούτειων αλλά και την ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους, η γνωστή για την πορεία της στο παιδικό θέατρο, Κάρμεν Ρουγγέρη και η ομάδα της, ξεκινούν την Κυριακή 1η Μαρτίου και για επτά Κυριακές ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο μουσική, χορό, τραγούδι, παιχνίδι, κέφι και φυσικά παραμύθι.
 
Στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού «Γαλαξίας» η Κάρμεν Ρουγγέρη με τους συνεργάτες της, όλους ειδικευμένους στο θεατρικό παιχνίδι  (Ελένη Ζιώγα- ηθοποιός, τραγουδίστρια, μουσικός, εκπαιδευτικός, Δέσποινα Πολυκανδρίτου- ηθοποιός, τραγουδίστρια, Στέφανος Βαρελάς- συνθέτης, κιθαρίστας, τραγουδοποιός, εκπαιδευτικός, Έρρικα Αλαμάνου- εικαστικός) θα παρουσιάσουν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο επτά κλασικά παραμύθια ισάριθμες Κυριακές.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους -όχι μόνο στους δημότες Νέας Σμύρνης. 
 
Το Πρόγραμμα  

Ο κύκλος των παραμυθιών ξεκινά την Κυριακή 1/3 με την ιστορία του Χένσελ και της Γκρέτελ. Συνεχίζεται την Κυριακή 8/3 με την «Σταχτοπούτα», στις 15/3  με τον Λύκο και τα επτά κατσικάκια και στις 29/3  με την «Κοκκινοσκουφίτσα».
Την Κυριακή των Βαΐων, στις 5/4  στην σκηνή θα ζωντανέψουν «Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα» και στις 26/4 «Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι», ενώ η αυλαία θα πέσει στις 3/5 με τη «Μικρή γοργόνα».
 
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης στα τηλέφωνα: 210 9310408 και 2132025922 και 924 καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:47