search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:17
MENU CLOSE

Κοντονής: Διακοπή των πρωταθλημάτων για μια εβδομάδα και βλέπουμε… (Videos)

25.02.2015 17:50
Κοντονής: Διακοπή των πρωταθλημάτων για μια εβδομάδα και βλέπουμε... (Videos) - Media

Δεν θα γίνουν αγώνες της Super League το Σαββατοκύριακο, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος σημείωσε πως αν λάβει αντίστοιχες εισηγήσεις από την αστυνομία, δεν θα γίνουν αγώνες ούτε την επόμενη εβδομάδα.

Δεν θα γίνουν αγώνες της Super League το Σαββατοκύριακο, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος σημείωσε πως αν λάβει αντίστοιχες εισηγήσεις από την αστυνομία, δεν θα γίνουν αγώνες ούτε την επόμενη εβδομάδα.
 
Αφού συνάντησε τον πρωθυπουργό και πήρε το «ΟΚ» για την απόφασή του, ο υφυπουργός Αθλητισμού, προχώρησε σε αναβολή της αγωνιστικής της Super League που ήταν προγραμματισμένη για το σαββατοκύριακο. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη και ανάλογα ο Υπουργός θα αποφασίσει μετά από εισήγηση της αστυνομίας για το αν θα γίνει αγωνιστική την επόμενη εβδομάδα.
 
Ο υπουργός τόνισε σε δηλώσεις του, πως είναι ανάγκη να εφαρμοστεί ο Νόμος και όσα προβλέπονται τόσο για τις λέσχες φιλάθλων όσο και για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και ζήτησε σεβασμό στην λαϊκή απαίτηση για κάθαρση στο ποδόσφαιρο.
 
«H απόφαση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για να πατάξουν την βία είναι οριστική και αμετάκλητη. Η κυβέρνηση δεν θα κάνει ούτε ένα βήμα πίσω. Επιχειρηματικά συμφέροντα που αναπτύσσονται κατά απαράδεκτο τρόπο στον χώρο του αθλητισμού δεν θα τα ανεχθούμε. Έλαβα σήμερα εισηγήσεις της ΕΛ.ΑΣ και της ΔΕΑΒ για το έκρυθμο της κατάστασης. Στην Λεωφόρο από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρό, αλλά και όσα έγιναν στην συνεδρίαση της Λίγκας διαμορφώνουν ένα ζοφερό κλίμα. Όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει κορυφαίοι παράγοντες να βιοπραγεί ο ένας στον άλλο. Υπό αυτή την έννοια είναι αδύνατο να διεξαχθούν αγώνες την Κυριακή», είπε ο κ Κοντονής.
 
Και πρόσθεσε: «Την άλλη Τετάρτη θα τα ξαναπούμε με τις αρχές και θα δούμε τι έκαναν. Αν έχουμε τα ίδια πάλι δεν θα γίνουν αγώνες την μεθεπόμενη Κυριακή. Ελπίζω και εύχομαι όσα συζητήσαμε να υλοποιηθούν. Η κυβέρνηση ό,τι έχει υποσχεθεί θα τα υλοποιήσει. Θα πάρουμε όλα τα μέτρα για να καταπολεμηθεί η βία. Το νομοθετικό πλαίσιο παρέμβασης της κυβέρνησης σε τέτοια ζητήματα είναι σαθρό και ανύπαρκτο. Θα το ενισχύσουμε για να λυθεί δια παντός το πρόβλημα! Χρειάζεται η συμπαράσταση όλων όσοι λένε ότι συμφωνούν με την Κυβέρνηση. Αυτό λένε όλοι οι εκπρόσωποι ομάδων που συναντήθηκα μαζί τους. Αν τα εννοούν να το κάνουν πράξεις».

Πηγή videos: sport24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:15