search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:12
MENU CLOSE

H απίστευτη τούμπα της Madonna από τη σκηνή (video)

26.02.2015 06:33
H απίστευτη τούμπα της Madonna από τη σκηνή (video) - Media

«Τίποτα δε με σταματά» ανήρτησε στο λογαριασμό της η Madonna, στο Instagram αφού ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή όσο και επεισοδιακή της εμφάνιση στη σκηνή των Βρετανικών Βραβείων μουσικής. 

Τίποτα δε με σταματά ανήρτησε στο λογαριασμό της η Madonna, στο Instagram αφού ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή όσο και επεισοδιακή της εμφάνιση στη σκηνή των Βρετανικών Βραβείων μουσικής.

Μια άνευ προηγουμένου τούμπα από τη σκηνή πάγωσε τους θαετές, αλλά και τους χορευτές που συμμετείχαν στο σόου της βασίλισσας της pop. Εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας μια εντυπωσιακή μαύρη κάπα, που όμως ήταν αρκετά μακριά.

Κάποια στιγμή και ενώ τραγουδούσε το νέο της τραγούδι «Living For Love» και στη χορογραφία προβλεπόταν να «πετάξει την κάπα από πάνω της, κάτι δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα το ρούχο να αποτελέσει στην ουσία «βαρίδι» και να την ρίξει κάτω.

Η Madonna έπεσε με την πλάτη κουτρουβαλώντας στα σκαλιά της σκηνής. Όλοι έμειναν ακίνητοι, περιμένοντας την αντίδραση της βασίλισσας της pop, που για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο επαγγελματίας είναι.  

Σηκώθηκε όρθια και σαν να μη συμβαίνει τίποτα συνέχισε κανονικά το σόου της. Λίγα λεπτά αργότερα έκανε ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας: ο Αρμάνι με «έδεσε». Η κάπα ήταν πολύ σφιχτά δεμένη. Όμως τίποτα δε με σταματά και η αγάπη πραγματικά με σήκωσε ψηλά. Ευχαριστώ για τις ευχές. Είμαι καλά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:11