search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:21
MENU CLOSE

Γ. Σακελλαρίδης: Πολιτική απόφαση αν θα φέρουμε στη Βουλή την συμφωνία του Eurogroup

26.02.2015 09:39
Γ. Σακελλαρίδης: Πολιτική απόφαση αν θα φέρουμε στη Βουλή την συμφωνία του Eurogroup - Media

Ζήτημα πολιτικής απόφασης είναι, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, το αν θα περάσει ή όχι από τη Βουλή η συμφωνία του Eurogroup.

Ζήτημα πολιτικής απόφασης είναι, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, το αν θα περάσει ή όχι από τη Βουλή η συμφωνία του Eurogroup.
 
«Περιμένουμε πρώτα από όλα να ολοκληρωθεί η διαδικασία της έγκρισης της συμφωνίας αυτής στα ευρωπαϊκά κοινοβούλια. Αυτή την εβδομάδα γίνεται όλη αυτή η διαδικασία και μέσα σε δύο, τρεις ημέρες – επειδή πιστεύουμε ότι είναι μόνο ζήτημα πολιτικής απόφασης αν θα περάσει ή όχι από το ελληνικό κοινοβούλιο γιατί νομικά δεν τίθεται θέμα – θα το αποφασίσουμε και το μάθετε και εσείς» δήλωσε στον ραδιοσταθμό Βήμα FM.
 
Ερωτηθείς, αν αυτό θα γίνει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου απάντησε: «Θα το μάθετε μέσα στις επόμενες δύο ημέρες που θα το ανακοινώσουμε. Έχει να κάνει με τον τρόπο που θα λειτουργήσει η Βουλή. Θα το μάθετε μέσα στις επόμενες δύο, τρεις ημέρες».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48