search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:46
MENU CLOSE

Ποινή φυλάκισης 3ων ετών σε δάσκαλο που παρενοχλούσε μαθήτρια μέσω facebook

26.02.2015 11:13
«Έπεσε» το Facebook - Media

Καταδικάστηκε με τριετή ποινή φυλάκισης με αναστολή, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου 37χρονος δάσκαλος, ο οποίος αντάλλασσε πονηρά μηνύματα με ανήλικη μαθήτρια.

 
Καταδικάστηκε με τριετή ποινή φυλάκισης με αναστολή, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου 37χρονος δάσκαλος, ο οποίος αντάλλασσε πονηρά μηνύματα με ανήλικη μαθήτρια.
 
Η υπόθεση οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη μετά από καταγγελία της ανήλικης μαθήτριας. Όπως γράφει η εφημερίδα Ροδιακή ο απολογούμενος ο 37χρονος επεσήμανε πως στην τάξη της μαθήτριας έμπαινε μόνο μία φορά την εβδομάδα για μάθημα και πως την όποια επικοινωνία την έκοψε γρήγορα. Ο ίδιος τόνισε πως ήδη έχει πληρώσει για αυτή του την βλακώδη πράξη, ενώ και από την πλευρά του συνηγόρου του επισημάνθηκε πως δεν υπήρξαν ασελγείς προτάσεις από τον 37χρονο.

Την ενοχή του κατηγορουμένου ζήτησε στην αγόρευση της η εισαγγελέας της έδρας κ. Κυριακή Κλιάμπα η οποία και είπε χαρακτηριστικά «θλίβομαι όταν υπάρχουν παιδαγωγοί των παιδιών μας από τους οποίους κινδυνεύουν τα ίδια τα παιδιά μας αλλά και εμείς» συμπληρώνει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η εισαγγελέας έκανε αναφορά στο κατηγορητήριο, από το οποίο ανάγνωσε και ορισμένους διαλόγους που είχε ο 37χρονος με το ανήλικο κορίτσι. Επίσης τόνισε πως από την ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε η αντικειμενική και η ηθική διάσταση του αδικήματος, λέγοντας πως ο 37χρονος γνώριζε την κοπέλα άρα και την ηλικία της, γεγονός που είναι όχι μόνο μεμπτό και κατακριτέο αλλά και αποκρουστικό, κυρίως λόγο της ιδιότητας του κατηγορουμένου.

Πηγή: rodiaki.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37