search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:51
MENU CLOSE

Το Microsoft Lumia 435, το νέο οικονομικό Windows Phone, από την COSMOTE

27.02.2015 11:51
Το Microsoft Lumia 435, το νέο οικονομικό Windows Phone, από την COSMOTE - Media

Το νέο Smartphone Microsoft Lumia 435, το νέο οικονομικό Windows Phone, φέρνει στους πελάτες της η Cosmote, μόνο με 89€.

Το νέο Smartphone Microsoft Lumia 435, το νέο οικονομικό Windows Phone, φέρνει στους πελάτες της η Cosmote, μόνο με 89€.

Το Microsoft Lumia 435, το πρώτο μοντέλο της σειράς 4, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αποκτήσουν το πρώτο τους Smartphone, σε πολύ προσιτή τιμή, απολαμβάνοντας τις πιο καινούριες εφαρμογές και βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους. Για να μπορούν να σερφάρουν γρήγορα στο internet και να βρίσκουν ό,τι τους ενδιαφέρει (ειδήσεις, φίλοι, email, social media, games), απλά με μια ματιά στην αρχική οθόνη.
 
Με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1, το κομψό Microsoft Lumia 435 διαθέτει οθόνη αφής 4 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή 1,2GHz, κάμερα 2MP, εσωτερική μνήμη 8GB και υποδοχή για κάρτα microSD για επέκταση μνήμης. Επιπλέον, η συσκευή υποστηρίζει την τεχνολογία HD Voice, για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο, αλλά και δωρεάν πλοήγηση μέσω GPS που λειτουργεί και off line.
 
Το Microsoft Lumia 435 διατίθεται σε πορτοκαλί, λευκό και μαύρο χρώμα, ακόμα πιο φθηνά με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE, σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:50