search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:22
MENU CLOSE

Λεουτσάκος: Ποτέ δεν είπαμε θα καταργήσουμε το μνημόνιο με ένα νόμο

27.02.2015 13:01
Λεουτσάκος: Ποτέ δεν είπαμε θα καταργήσουμε το μνημόνιο με ένα νόμο - Media

Ο Στάθης Λεουτσάκος, βουλευτής και μέλος της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως το κόμμα του, ποτέ δεν είπε πως «θα καταργήσει το μνημόνιο με ένα νόμο».

Ο Στάθης Λεουτσάκος, βουλευτής και μέλος της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως το κόμμα του, ποτέ δεν είπε πως «θα καταργήσει το μνημόνιο με ένα νόμο».

«Κατ’ αρχήν να σας πω, ότι ποτέ δεν είπαμε θα καταργήσουμε μ’ έναν νόμο (σ.σ. το μνημόνιο).» τόνισε σε δήλωσή του στο ΒΗΜΑ FM, ο Στάθης Λεουτσάκος και συμπλήρωσε «Θα καταργήσουμε το μνημόνιο. Tο μνημόνιο το καταργούμε και θα το καταργήσουμε στην πράξη, ξηλώνοντας νόμο-νόμο και μάλιστα υπάρχει σχετική προετοιμασία. Όλα τα ξέρουμε και τα λέγαμε στον κόσμο. Με την ίδια του την ψήφο, ο κόσμος κατάργησε το μνημόνιο. Την επιλογή που έκανε ο κόσμος και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, το μνημόνιο καταργήθηκε.»
 
«Δεν υπάρχει μνημόνιο, δεν υπάρχει τρόικα , δεν μπορεί να υπάρξει μνημόνιο με ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Μνημόνιο, τρόικα , λιτότητα, για μας είναι ξένες έννοιες , ξένες πρακτικές , σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν εφαρμογή.» επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Πάνε μόλις τέσσερις μήνες από τότε, όμως στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» στις 20 Οκτώβρη 2014, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, στην οποία πρόσκειται και ο Στάθης Λεουτσάκος, έλεγε χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς του νόμους σε μια νύχτα και με μια νομοθετική πράξη, έτσι όπως πραξικοπηματικά μας το επέβαλαν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:22