search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:31
MENU CLOSE

Ε.Βενιζέλος: Επιδεινώνεται η κατάσταση της οικονομίας – Σόουμαν ο Βαρουφάκης

27.02.2015 13:28

Σκληρή κριτική εναντίον της κυβέρνησης άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Σκληρή κριτική εναντίον της κυβέρνησης άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Το μνημόνιο παρατείνεται με ασάφειες, αβεβαιότητα και ανασφάλειες, είναι απολύτως το ίδιο πρόγραμμα και φοβάμαι ότι μπορεί να είναι χειρότερο, γιατί επιδεινώνεται η κατάσταση της οικονομίας» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
 
Ο κ. Βενιζέλος απέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη της επιδείνωσης της κατάστασης, αναφέροντας πως όταν στέλνεις ένα μήνυμα χαλάρωσης σε σχέση με τα δημοσιονομικά έσοδα, τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων, όταν υπόσχεσαι στους πάντες τα πάντα  κανείς δεν έχει λόγο να είναι συνεπής.
 
Αποκάλεσε μάλιστα τον υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη σόουμαν.
 
«Ο υπουργός Οικονομικών μιας χώρας, όπως η Ελλάδα, που έχει ανάγκη από πολύ συγκεκριμένα πρακτικά επιτεύγματα για να βγει από την κρίση και το μνημόνιο δεν είναι ένας σόουμαν που κάνει μια καριέρα στα εσωτερικά και διεθνή ΜΜΕ, αλλά ένας δημόσιος λειτουργός που στο όνομα του δημόσιου συμφέροντος πρέπει να φέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα» είπε χαρακτηριστικά.
 
Εξέφρασε τέλος  το φόβο του ότι θα πάμε σε μνημόνιο 3 και εκτίμησε ότι όταν ζητάς για τρίτη φορά δάνειο η αντιμετώπιση θα είναι σκληρή και λιγότερο φιλική προς την ανάπτυξη.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03