search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06
MENU CLOSE

«Λάβρος» ο Τσίπρας: «Υπήρξαν κάποιοι που θεωρούν λαϊκισμό να πληρώνουν τα βουλευτικά ΙΧ από την τσέπη τους!»

01.03.2015 13:44
«Λάβρος» ο Τσίπρας: «Υπήρξαν κάποιοι που θεωρούν λαϊκισμό να πληρώνουν τα βουλευτικά ΙΧ από την τσέπη τους!» - Media

Επιθετικός εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, σε σχέση με τις αναφορές ορισμένων βουλευτών του κόμματος στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ για τα βουλευτικά αυτοκίνητα.

Επιθετικός εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, σε σχέση με τις αναφορές ορισμένων βουλευτών του κόμματος στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ για τα βουλευτικά αυτοκίνητα.
 
«Και θέλω να πω ότι αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα την προηγούμενη εβδομάδα, όταν έμαθα ότι σε συνεδρίαση της ΚΟ που έγινε προκειμένου να συζητηθούν τεχνικά ζητήματα, υπήρξαν βουλευτές οι οποίοι ανέδειξαν ότι είναι αδιανόητο και λαϊκισμός λέει, διότι είμαστε φτωχοί εμείς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνουμε 6.000 ευρώ, αλλά να δίνουμε τα 300 – 400 ευρώ από αυτά για τα αυτοκίνητα.
 
Προσέξτε σύντροφοι, δε μπορεί όταν είναι στην πλάτη μας κάτι, να το θεωρούμε λαϊκισμό και όταν αφορά την κοινωνία να είναι λαϊκή πολιτική. Και ούτε μπορείς εμείς να δείχνουμε ένα δείγμα γραφής στην κοινωνία ότι θα γίνουμε σαν τους άλλους. Τις πολιτικές μας αποφάσεις πρέπει να τις κρίνει η κοινωνία, αλλά να τις κρίνουμε και εμείς, να τις κρίνουν όλοι. Αλλά από ορισμένες λεπτομέρειες διαμορφώνουν κλίμα  σε σχέση με το αν είμαστε σαν τους άλλους ή δεν είμαστε σαν τους άλλους. Θέλω λοιπόν να επιστήσω την προσοχή», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
 
Να σημειωθεί ότι με την εκλογή νέου γενικού γραμματέα και νέας Πολιτικής Γραμματείας ολοκληρώνονται την Κυριακή οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αποτιμά την τακτική και τα αποτελέσματα στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και θέτει τις προτεραιότητες για το επόμενο διάστημα.
 
«Όσοι ελπίζουν πως θα δραπετεύσουμε από τις δυσκολίες και τις δεσμεύσεις μας, θα διαψευστούν», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Ναι, πήγα στο νοσοκομείο»
 
Τις φημολογίες που τον ήθελαν να μεταφέρεται στο νοσοκομείο επιβεβαίωσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας. Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.
 
«Πήγα για μία προληπτική εξέταση, για μία ακτινογραφία. Όλα είναι καλά», είπε ο κ. Τσίπρας το πρωί της Κυριακής, αναφερόμενος στην εξέτασή του στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας"».
 
Αιτία η πνευμονία που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, κατά τα διαδοχικά ταξίδια του στο εξωτερικό, οπότε θέλησε να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
 
«Μου είπαν να πίνω πορτοκαλάδες», συμπλήρωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06