search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:59
MENU CLOSE

Αυτοκτόνησε στις φυλακές ο δράστης του μακελειού στο Ωραιόκαστρο

03.03.2015 06:12
Αυτοκτόνησε στις φυλακές ο δράστης του μακελειού στο Ωραιόκαστρο - Media

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο δολοφόνος του Ωραιόκαστρου, ο άνδρας που είχε σκοτώσει τον κουνιάδο του και την οικογένειά του, την επομένη της Πρωτοχρονιάς.

Στο κελί του στις φυλακές Διαβατών έβαλε τέλος στη ζωή του ο κατηγορούμενος ως δράστης του τριπλού φονικού, που σημειώθηκε πριν από δύο μήνες, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με θύματα τον κουνιάδο του, τη σύζυγο του τελευταίου και τον ανήλικο γιο τους.
 
Ο 55χρονος βρέθηκε χθες απαγχονισμένος, χρησιμοποιώντας ως βρόγχο ένα καλώδιο, ενώ -κατά πληροφορίες- κρατείτο μόνος.
 
Ο αρμόδιος εισαγγελέας πλημμελειοδικών Λάμπρος Τσόγκας, ο οποίος μετέβη από νωρίς στις φυλακές Διαβατών για να ενημερωθεί γα το περιστατικό, παρήγγειλε ήδη έρευνα για τις συνθήκες θανάτου.
 
Η πρωτοφανής υπόθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, διαδραματίστηκε στις 2 Ιανουαρίου, στη μονοκατοικία της τριμελούς οικογένειας στο Ωραιόκαστρο. Ο 55χρονος αρχικά επιτέθηκε στον συνομήλικο κουνιάδο του, τον οποίο κατακρεούργησε με μαχαίρι, ενώ ακολούθως σκότωσε, με τον ίδιο τρόπο, τη 42χρονη σύζυγο του κουνιάδου του και το 12χρονο παιδί τους.
 
Ο ίδιος, στη συνέχεια, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, προκαλώντας τραύματα στο λαιμό του με το φονικό μαχαίρι, ενώ πήδηξε από το μπαλκόνι της μονοκατοικίας. Για αρκετές μέρες νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, απ' όπου απολογήθηκε σε ανακριτή και προφυλακίστηκε.
 
Βασικό κίνητρο της ανθρωποκτονίας φέρεται ότι ήταν κάποιες οικονομικές διαφορές που, όπως απολογήθηκε, είχε με τον κουνιάδο του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15