search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:23
MENU CLOSE

Limit up επισκεψιμότητας τον Φεβρουάριο για το pontiki.gr

03.03.2015 08:56
Limit up επισκεψιμότητας τον Φεβρουάριο για το pontiki.gr  - Media

Νέο limit up επισκεψιμότητας κατέγραψε topontiki.gr για τον Φεβρουάριο, με τις συνολικές επισκέψεις να φθάνουν τα 4 εκατομμύρια και τους μοναδικούς επισκέπτες να αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο.

Νέο limit up επισκεψιμότητας κατέγραψε το www.topontiki.gr για τον Φεβρουάριο, με τις συνολικές επισκέψεις να φθάνουν τα 4 εκατομμύρια και τους μοναδικούς επισκέπτες να αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Google Analytics, τον Φεβρουάριο, η ιστοσελίδα είχε σχεδόν 4 εκατομμύρια επισκέψεις (για την ακρίβεια 3.981.867), όταν οι αντίστοιχες για τον Ιανουάριο ήταν 3.298.853. Αντίστοιχα, οι «μοναδικοί επισκέπτες» τον Φεβρουάριου ήταν 1.472.326, σχεδόν 211 χιλιάδες περισσότεροι από εκείνους του Ιανουαρίου. 

Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην αναφερθούμε και σε εκείνα τα θέματα, που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον σας, με την πολιτική να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. 

Αυτό είναι σαφές και από το θέματα που διαβάσατε περισσότερο. Η παρθενική ομιλία του Κώστα Ζουράρι στη βουλή, που προκάλεσε το χειροκρότημα ακόμα και του Ευάγγελου Βενιζέλου, η «αποκάλυψή» μας για τον φάκελο του δώρου Ρέντσι στον Τσίπρα, το εκτενές αφιέρωμα που πρώτοι σας παρουσιάσαμε σχετικά με τις ΜΟΜΑ που θέλει να επανασυστήσει ο Πάνος Καμμένος, ο Μίκης Θεοδωράκης και η εκτίμησή του για τον Ντάισελμπλουμ και το κείμενο διαφωνίας του Μανώλη Γλέζου για τη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την ΕΕ, ήταν τα δημοφιλέστερα θέματα του μήνα. Χαρακτηριστικά το θέμα για τον Κώστα Ζουράρι κατέγραψε 65.587 μοναδικούς χρήστες και 136.885 επισκέψεις.

Ταυτόχρονα ενισχύεται η διεισδυτικότητα της σελίδας στα social media με περισσότερα από 165.000 like στο Facebook και περισσότερους από 55.200 followers στο twitter.

Εμείς από την πλευρά μας, δεν έχουμε παρά να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας και την προτίμησή σας και να δεσμευτούμε να συνεχίσουμε να τις τιμούμε βελτιώνοντας την ποιότητα της ενημέρωσής σας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10