search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:09
MENU CLOSE

Νέα κορυφαία 4G+ Smartphones έρχονται στον Γερμανό!

03.03.2015 09:53
Νέα κορυφαία 4G+ Smartphones έρχονται στον Γερμανό! - Media

Τρία νέα 4G+ Smartphones, τα  Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge και HTC One M9, που παρουσιάστηκαν επίσημα στο Mobile World Congress 2015 στη Βαρκελώνη, έρχονται τον Απρίλιο στον «Γερμανό».

Τρία νέα 4G+ Smartphones, τα  Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge και HTC One M9, που παρουσιάστηκαν επίσημα στο Mobile World Congress 2015 στη Βαρκελώνη, έρχονται τον Απρίλιο στον «Γερμανό».

Και οι τρεις συσκευές υποστηρίζουν την τεχνολογία 4G+, που πρώτη η COSMOTE έφερε στην Ελλάδα, βελτιώνοντας την εμπειρία των πελατών της στο Mobile Internet.

Το 4G+ της COSMOTE παρέχει πλοήγηση στο Internet με ταχύτητες που φτάνουν έως τα 300Mbps, ακόμα καλύτερη χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων με απίστευτες ταχύτητες.

Το δίκτυο 4G+ της COSMOTE είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες περιοχές της χώρας, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς η επέκταση της υπηρεσίας σε όλη την Ελλάδα.

Τα χαρακτηριστικά των τριών κορυφαίων 4G+ Smartphones: 

Samsung Galaxy S6
Το Samsung Galaxy S6 είναι σχεδιασμένο από αλουμίνιο σε συνδυασμό με γυαλί. Διαθέτει οθόνη αφής 5.1 ιντσών Quad HD Super-AMOLED, οκταπύρηνο επεξεργαστή και λειτουργικό Android Lollipop. Έχει μνήμη RAM 3GB, 32GB/64GB/128GB αποθηκευτικό χώρο και κάμερα 16MP για μοναδικές φωτογραφίες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Samsung Galaxy S6 Edge
Το Samsung Galaxy S6 Edge διαθέτει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Samsung Galaxy S6, με τη διαφορά ότι η οθόνη του είναι κυρτή και στις δύο πλευρές της. Είναι επίσης σχεδιασμένο από αλουμίνιο και η μπαταρία του δεν είναι αφαιρούμενη, όπως και στο Samsung Galaxy S6.

HTC One M9
Το HTC One M9 ενσωματώνει οθόνη αφής 5 ιντσών Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB και υποστηρίζει λειτουργικό Android Lollipop. Η 4MP UltraPixel κάμερα μετακινείται από το πίσω μέρος της συσκευής στην πρόσοψη για εξαιρετικές selfies, ενώ η κύρια κάμερα είναι 20MP. Το ηχείο BoomSound διατηρείται, ωστόσο βελτιώνεται με Dolby Surround. Είναι εξολοκλήρου μεταλλικό, με διπλή απόχρωση.
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:09