search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:03
MENU CLOSE

«…Στο Γενί Τζαμί»

22.09.2010 21:59

Το τι έκανε η φοράδα στο Γενί Τζαμί, το περιγράφει καταλεπτώς και… ευόσμως η λαϊκή παροιμία. Το τι θα κάνει το Γενί Τζαμί στην Αττική και συγκεκριμένως στον Βοτανικό και την Αθήνα γενικότερα, το περιέγραψε γλαφυρώς και εξόχως παραστατικώς ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής (και βουλευτής του ΛΑΟΣ συγχρόνως) κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, του οποίου και το πνεύμα αλλά και τον ιδιότυπο λόγο του ειλικρινώς εκτιμώ, όπως και με τον ίδιο, στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις μας, την… καταβρίσκω.

Το τι έκανε η φοράδα στο Γενί Τζαμί, το περιγράφει καταλεπτώς και… ευόσμως η λαϊκή παροιμία. Το τι θα κάνει το Γενί Τζαμί στην Αττική και συγκεκριμένως στον Βοτανικό και την Αθήνα γενικότερα, το περιέγραψε γλαφυρώς και εξόχως παραστατικώς ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής (και βουλευτής του ΛΑΟΣ συγχρόνως) κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, του οποίου και το πνεύμα αλλά και τον ιδιότυπο λόγο του ειλικρινώς εκτιμώ, όπως και με τον ίδιο, στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις μας, την… καταβρίσκω. Διότι και ευφυής και με αίσθηση χιούμορ είναι.

Η δήλωσή του όμως, στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» του Νίκου Χατζηνικολάου, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, κάθε άλλο παρά από χιούμορ διακρίθηκε.

Διότι, κατά τον κ. Γεωργιάδη, το υπ’ αριθμόν ένα (σε προτεραιότητα) έργο που χρειάζεται η Περιφέρεια της Αττικής, την επομένη της εκλογής του πρώτου περιφερειάρχη, είναι η… κατεδάφιση του τζαμιού στον Βοτανικό, το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, δεν έχει ανεγερθεί εισέτι.

Γενί εις την τουρκικήν θα πει νέον. Τζαμί εις την τουρκικήν θα πει… τζαμί. Όταν λοιπόν ανεγερθεί το Γενί Τζαμί στον Βοτανικό, ας καταθέσει εκ νέου την πρότασίν του ο κύριος Γεωργιάδης και ας την κρίνει διά δημοψηφίσματος η Αττική σύσσωμος.

Μέχρι τότε, εις το Γενί Τζαμί, ας πράξει η φοράδα αυτό που της «φορτώνει» η παροιμία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:03