search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:54
MENU CLOSE

Για τα μάτια.. της Έλλης

26.09.2010 14:25
Για τα μάτια.. της Έλλης - Media

Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, αλλά την εκπομπή της Έλλης Στάη την εντάσσουν στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Είμαστε σίγουροι πως σε λίγο καιρό θα βλέπουμε τα ωραία μάτια της Έλλης στη συχνότητα του κρατικού καναλιού…

Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, αλλά την εκπομπή της Έλλης Στάη την εντάσσουν στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Είμαστε σίγουροι πως σε λίγο καιρό θα βλέπουμε τα ωραία μάτια της Έλλης στη συχνότητα του κρατικού καναλιού…

Γυρίζει πίσω η Έλλη, έστω και με εκπομπή, ύστερα από 22 χρόνια. Ήταν στα ταραγμένα χρόνια 1988-1989 κοντράροντας τότε τη Ζαλοκώστα, όπου υπήρχε ο ομφάλιος λώρος ΕΡΤ και ΠΑΣΟΚ, όταν η Έλλη αποχώρησε από το κρατικό κανάλι για να ξεκινήσει λίγο μετά την περιπέτεια του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης από τις συχνότητες των ιδιωτικών καναλιών.

Πάντως, μέχρι να γίνει πραγματικότητα η επιστροφή της στο ραδιομέγαρο πρόλαβε και τα «έχωσε» με τον δικό της τρόπο μέσα από το ellispoint σε δύο κυρίες του μιντιακού ρεπορτάζ, την Ντέπυ Γκολεμά και τη Μαρίνα Πετρούτσου.

Η Έλλη Στάη λέει ότι ενοχλήθηκε από «τους συναδέλφους που μουντζουρώνουν τις πολυετείς διαδρομές τους στο ρεπορτάζ γράφοντας ανακρίβειες».

Σημειώνοντας παράλληλα ότι αρκεί «ένα τηλεφώνημα σε μένα και θα ξέρετε τι ισχύει και τι όχι. Όπως έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Και ποτέ δεν σας παραπλάνησα. Δεν είναι κρίμα να γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν και να διαψεύδεστε εκ των πραγμάτων;».

Η απάντηση της Ντέπυς Γκολεμά ήρθε μέσα από το real.gr, λέγοντας ότι «αν υπήρχε point system είναι βέβαιο ότι θα έχανες κάποιους πόντους, Έλλη. Η εξήγηση ότι δεν δημοσιεύεις την επιστολή μου, γιατί δεν θέλεις να εκθέσεις τις πηγές μου, δεν εκθέτει ούτε τις πηγές μου ούτε εμένα. Μυστικά και ψέματα δεν υπάρχουν στο ρεπορτάζ μου. Επίσης την άλλη φορά που θα έχεις κάποια αντίρρηση, τηλεφώνα σε μένα κατευθείαν. Όχι στον διευθυντή μου…».

Να σημειώσουμε ότι ταυτόχρονα ο Χατζηνικολάου της έπλεκε για μια ακόμη φορά το εγκώμιο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:52