search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:06
MENU CLOSE

Νίκες για τους «αιώνιους»

26.09.2010 06:31
Νίκες για τους «αιώνιους» - Media

Με νίκες των δύο «αιωνίων» άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ενώ και ο Ατρόμητος πήρε την παρθενική του νίκη.

Με νίκες των δύο «αιωνίων» άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έκανε περίπατο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3-0). Ο Πάντλειτς άνοιξε το σκορ στο 36’ ο Φουστέρ πέτυχε το 2-0 στο 62’ και το τελικό σκορ έγραψε ο Φυτανίδης στο 73’ σκοράροντας σε βάρος της ομάδας του. Πέντε λεπτά νωρίτερα πάντως ακυρώθηκε λανθασμένα κανονικό γκολ των φιλοξενούμενων.

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Οι πρωταθλητές έδειχναν μπλοκαρισμένοι στο πρώτο ημίωρο αλλά ένα λεπτό πριν από το ημίχρονο ο Νίνης άνοιξε το σκορ. Ο Κατσουράνης στο 62΄πέτυχε το 2-0 για να μειώσει ο Κουμόρτζι στις καθυστερήσεις. Στο 89΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Νίνης.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Ατρόμητος πήρε την παρθενική του νίκη επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 2-1.  Καμαρά και Περόνε έκαναν στο 30’ το σκορ 2-0 και παρά την αποβολή του Φαβάλι στο 45΄, το μόνο που κατάφερε ο Πανσερραϊκός ήταν να μειώσει στο 66’ με τον Γεωργιάδη. Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες αφού στο τέλος αποβλήθηκε και ο Νάστος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:05