search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:24
MENU CLOSE

Ήττα της ΑΕΚ, παραίτηση Μπάγεβιτς

27.09.2010 20:58
Ήττα της ΑΕΚ, παραίτηση Μπάγεβιτς - Media

Νέα ήττα για την ΑΕΚ στον Βόλο.O Σερβο-έλληνας τεχνικός, με εμφανή στο πρόσωπό του την απογοήτευση, υπέβαλε την παραίτησή του.

Νέα ήττα για την ΑΕΚ στον Βόλο και έντονες αποδοκιμασίες κατά του Μπάγεβιτς από τους φίλους της. Οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν με 3-1 από τον τοπικό Ολυμπιακό (Σανκαρέ, Μπρέσκα, Ουμπίντες με πέναλτι – Λυμπερόπουλος) και έμειναν στους μόλις 4 βαθμούς.  Η εμφάνιση της ομάδας του Μπάγεβιτς ήταν κάκιστη και η εικόνα της αποκαρδιωτική. Μετά το παιχνίδι, ο Σερβο-έλληνας τεχνικός, με εμφανή στο πρόσωπό του την απογοήτευση,υπέβαλε την παραίτησή του. Όπως αναμένεται θα γίνει δεκτή και η ΑΕΚ ψάχνει νέο τεχνικό.

Ο Άρης δεινοπάθησε αλλά λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις κόντρα στον Εργοτέλη. Παρότι οι Κρητικοί έπαιζαν από νωρίς με 10 (αποβολή Ολίσε) χρειάστηκε να πετύχει ένα γκολ ο Τσέζαρεκ στις καθυστερήσεις για να πάρουν οι «κίτρινοι» τη νίκη.

Ήττα για τον ΠΑΟΚ στην Ξάνθη όπου η τοπική ομάδα με πέναλτι του Πόϊ στο 25’ πήρε το πρώτο της τρίποντο. Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε το ματς με 10 αφού αποβλήθηκε ο Κοντρέρας.

Ο Ηρακλής έπεσε από την κορυφή αφού ηττήθηκε μέσα στο σπίτι του από την Καβάλα με γκολ του Ονουάτσι. Παρά την αποβολή του Ντουγκλάο στο 70’ οι φιλοξενούμενοι άντεξαν και πήραν πολύτιμο τρίποντο.

Πολύτιμος ήταν και ο βαθμός που πήρε η Κέρκυρα στη Λάρισα (Μετίν με πέναλτι – Φλαβίνιο) με τις δύο ομάδες να χάνουν, ειδικά οι γηπεδούχοι, πολλές ευκαιρίες.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Ολυμπιακός 9, Παναθηναϊκός 8, Κέρκυρα, Ολ. Βόλου, Ηρακλής 9, Άρης, Εργοτέλης 6, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Αστέρας Τρ., Λάρισα, Καβάλα 5, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Πανιώνιος 4, Πανσερραϊκός 0.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15